"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, August 26, 2016

Assalamualaikum

Amboi, dah setahun lebih tak blogging. Banyak setting entry yang aku dah tak ingat ni. Nak tengok drafts pun aku dah lupa macam mana haha.

I'm thinking of blogging actively again. Walaupun banyak blogger ternama pun dah start persoalkan masih relavent ke blogging ni? Still ada orang baca ke? tapi semua tu tak penting untuk aku. Lagipun selama ni pun memang takde orang beria baca blog aku pun. Yang penting aku ada tempat nak meluahkan perasaan dan meroyan. Haha. Bertabah lah, hidup seorang singular yang hopeless memang macam ni. Nak cakap dengan kucing-kucing pun dorang malas dah nak layan nampaknya. Siap buat muka. Biadap betul. So marilah bercakap sorang-sorang kat sini.

I'm still going through so much in life. Ingatkan dah pertengahan 30an ni dah mula tenang sikit la hidup, tapi hampeh. Sama je kelam kabut macam zaman jahiliyah dulu-dulu. Cuma kurang lah huru hara. And for that, I am greatly thankful.

Okay sambung nanti bila-bila rajin. Bye.

nRelate All Blog Sections