"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, June 12, 2014

PROMO DAN JUALAN AMAL EPHYRA

Ini adalah promo merangkap jualan amal Ephyra oleh Nur Aisy Shoppe. 

Untuk pembelian bermula 1 Rejab - 30 Ramadhan (1 Mei 2014 - 27 Julai 2014), RM2 dari pembelian sekotak Ephyra premium/trial akan didermakan kepada rumah anak yatim/tahfiz.

Premium pack (30 sachet)
1 kotak = RM180
2 kotak = RM340
3 kotak = RM480

Trial pack (10 sachet) = RM68


Nur Aisy Shoppe ni ialah online business by Nasrina Honey, salah sorang ex-housemate kesayangan masa degree dulu. Nas ni ialah seorang budak baik yang gila belajar dan suka makan. Paling tak tahan suka tiba-tiba menggelabah. Nak test menggelabah, bangun lambat menggelabah, lapar pun menggelabah. Haha comel gila awak ni Nas. Tak sangka dah jadi mak sekarang.

Nas juga ialah pengguna Ephyra. Masa belajar dulu memang Nas ada masalah jerawat. Bukan jerawat kecik tu, tapi jerawat besar seketul-seketul. Kulit muka dia pun tak berapa smooth akibat jerawat durjana itu. Tapi haritu jumpa dia setelah sekian lama terpisah kemain glowing muka dia. Tak tau lah glowing sebab Ephyra atau sebab dia dah makin bahagia sekarang tapi yang pasti memang glowing berseri-seri. Jerawat pun dah kurang banyak, parut jerawat pun dah makin pudar.

Btw Nur Aisy Shoppe ada juga jual benda lain macam Camishaper, Pelikat Pants for kids by Afdlin Shauki, princess dress for kids, tahapa2 lagi lah. Tapi yang yang paling best ialah sambal ketuk.

Aku tak penah try lagi sambal ketuk dia, tapi kalau ikut pengalaman 2 tahun jadi housemate Nasrina ni memang tak diragukan lagi sambal ni mesti sedap. Family dia masak memang sedap ok. Kakak si Nas ni pun ada business catering sendiri. Nas pulak walaupun malas tapi kalau dia masak memang sedap. Hehe.

Untuk maklumat lanjut sila ke Facebook: Nur Aisy Shoppe atau boleh WhatsApp Nas terus di 0193613164

No comments:

nRelate All Blog Sections