"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, June 25, 2013

Ehemm.

Hello again people.

Wow rasa dah lama gila tak menulis kat sini, tak tau nak mula macam mana haha. 

Saya sudah hampir 3 minggu kembali ke tanahair, and somehow rasa macam masih belum settle down lagi. Rasa macam mimpi pulak ada kat sini sekarang. I'm suppose to be busy looking for job tapi sekarang ini sungguh tak motivated nak buat apa2 pun. Dalam kepala macam penuh dengan all kind of thoughts but I couldn't figure out what I was thinking. My fren said maybe I'm having one of those post-relocation syndrome. Suka hati kau je kan nak buat terms sendiri pfft.

So anyway, I know I only stayed at Fremantle for 5 weeks, but I do have a lot to share. I learnt a lot not only about other people but about my people as well. Nasihat hakak to uols, to those yang ada peluang untuk merantau atau menetap di negara lain even just for several weeks, please jangan lepaskan peluang. It can be eyes-opening and life changing experience, walaupun sekejap. But you really have to open your eyes and your mind lah, kalau tak sia2 je lah.

Sementara itu, saya akan kongsikan cerita2 basi from my previous months. Hehe.

Kbai nak pegi cari makanan untuk berbuka. 

nRelate All Blog Sections