"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, December 5, 2012

Professionalism

That is a posting on a so-called "professional" group. Click on pictures for larger view.


 
 
 


Nampak tak berapa ekor yang benar2 cuba membantu? The person was really looking for advises pastu kau post comment2 bodoh pulak. Trying to be funny? Tak kena tempat bro. Plus its not funny at all.

Oh ada jugak jenis yang tak reti membaca, bagi solution yang dah terang2 orang bagitau tak berkesan. Kalau dia ni tau nak membaca betul2, mesti dia dah noticed benda tu. Tapi takkkkkk, nak jugak bagi cadangan walaupun tak tau apa2. Just for the sake of "at least aku bagi cadangan". Nak tunjuk pandai sangat? Orang mcm ni kalau shopping online mesti yang jenis "how much?" padahal dah terang2 tulis harga barang kat situ. Annoying. 

Kalau post ni aku punya, komen2 "haha" "hehe" "hihi" "ish2" tu semua memang selamat aku delete pastu block. Ni golongan yang kalau datang majlis just datang nak makan. Sumbat selagi boleh, dah kenyang senak perut baru balik. Salam tuan majlis pun tak. Kau takyah datang majlis pun takpe, kalau datang pun buat menyemak je.

Professionals la sangat. Puii.

No comments:

nRelate All Blog Sections