"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, October 9, 2012

Paintball V2

Sabtu lepas pergi main paintball bersama2 teman sepejabat & bekas teman sepejabat & 2orang teman baru bukan sepejabat. Lokasi pilihan kali ini ialah di Dusun Ali King, Kg Sg Pusu, Gombak. Walaupun dorang buat kerja gila pergi booked slot pukul 12TENGAHARIBUTA, tapi saya tak kisah sangat sebab lokasi adalah dekat gila dengan rumah saya. 5minit lepas pukul 12 baru aku keluar rumah pandu perlahan2 muahahaha..

Paintball park Dusun Ali King ni adalah far better than the previous place we went. Easier to locate, easily accessible , lebih luas & lebih well managed. Separuh nyawa meredah forest field dorang oii.. dengan hilly terrain siap ada small creek bagai. Dah feeling2 komunis dah, tinggal celoreng muka sikit pastu pakai uniform bintang tiga.

Cuma yang aku tak puas hati tu orang lain beriya lebam biru hitam kena bullet, yang aku ni cuma bintat merah je. Esoknya dah hilang pun. Pfttt tak berbaloi sungguh sakit kena tembak. 

Disebabkan gigih sangat berpanas main paintball tengahari buta tak ingat dunia, maka sepanjang weekend merasalah sakit seluruh badan sekali pakej nak-demam-tak-demam. Annoying.

No comments:

nRelate All Blog Sections