"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, September 21, 2012

Pujaan hati Mumin.

Lunch semalam keluar dengan Mumin and Amoi, dorang ajak makan Samurai Burger McD. Tapi demi melayan nafsu si Mumin maka tak pasal2 melencong makan benda lain. Mumin ajak pergi Empire semata2 sebab dia nak makan aiskrim. Meleh2 air liur cerita tentang kehebatan aiskrim pujaan hati dia tu.


The Last Polka

Hoii memang feel good betul kauuu.. They really mean what they say. Makan ice cream ni memang buat kau rasa gembira asyik nak ketawa je. Sedap berganda dari all the high end brand yang aku pernah try. This homemade goodness only available at few caf├ęs and restaurants around KL & Selangor so please visit their website or Facebook for locations.


Lepas kerja pulak pergi tengok Dredd dengan Mumin and Aliew. Almaklumlah cinema sekangkang kera je dari ofis maka habis office hour dengan rilex menuju cinema layan movie. Kadang2 tak habis office hour pun dah sampai cinema hewhewhew. Mumin gigih beli Dredd Concession Promo semata2 nak dapatkan kunci Dredd tu. Bila dapat kunci idaman the popcorn & large soft drink dia campak kat aku, sikit pun dia taknak. Tu pun ada hati nak beli 2 tu. Siapa nak habiskan popcorn dengan air tu hoiii. Pastu harini seharian Mumin menggila cakap gaya Dredd.

Inilah rupa kunci pojaan hati Mumin itu


Tiba2 rasa macam nak jugak hehehee..

2 comments:

Aujinz said...

what Dredd?.. Judge Dredd ka?... ????? ??

Adi Solikin said...

Haah. Tajuk movie dia mmg Dredd sahaja ye..

nRelate All Blog Sections