"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, July 6, 2012

Another one.


I had another depressing dream last night. 

Unlike the previous dream, this one was all lovey-dovey aku sendiri tak percaya aku bersikap demikian *puke*. Everything felt so real that bila aku bangun dan sedar semua itu hanya mimpi, aku jadi sedih gila.

Aku rasa nak nangis tapi tak boleh sebab kakak & adik aku dah bangun pulak tengah siap2 nak bersahur. Nak sambung tidur balik pun tak boleh sebab jiwa tengah kacau kononnya *lempang muka sendiri bertalu2*. Nak mengadu dengan bestfren lagilah jangan harap sebab still awal pagi gila kot. Lagipun tak tentu lagi dia nak layan aku, almaklumlah orang dah ada wife sekarang.. pftt. So tabahkan hati and bangun joined orang sahur makan nasi lauk sardin. Sedap oii kakak aku masak.

So now aku adalah separuh gila sedang jiwa kacau menahan gejolak perasaan... PHUUIII!! Drama sangat kau baru mimpi sikit dah nak jadi gila bagai. Padahal tidur tak reti nak baca doa, memanglah mimpi bukan2.


Ok mari sambung pura2 sibuk tengah buat kerja *type type*


Eh tadi pergi kopitiam kat groundfloor nak beli milo panas. Tapi taktaw lah pasai apa pulak aku pi order nescafe. Rugi RM 1.80.. Nasib baik sedap.


No comments:

nRelate All Blog Sections