"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, June 27, 2012

Rindu.

I went to KLCC (convention center) earlier today to check out an exhibition. As usual, aku akan park kerete kat Suria KLCC then jalan kaki sikit pergi convention center. 

Dah lama gila tak pergi Suria KLCC, I didnt recognize the place anymore. Padahal dulu almost everyday muka aku je bersepah kat situ. Kalau dulu I could easily tell which shop at what level, sekarang kat Concourse level pun ada potensi untuk sesat. Kedai tersergam depan muka pun boleh tak perasan. And I used to know the parking lot like the back of my hand. Sekarang ni kalau tak jumpa pintu yang aku guna untuk masuk tadi, jawabnya memang takkan jumpa dah kereta aku park kat mana.

Rindunya dengan Suria KLCC.. *sigh*

2 comments:

isabelle said...

Signs of ageing.

Dah kurang berjimba di tmpt2 busy.

Adi Solikin said...

actually more like signs of kekurangan wang hengget sebenarnya.

zaman student dulu lebih kaya raya dari zaman bkerja. sedih.

nRelate All Blog Sections