"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, May 22, 2012

Assorted.


I had a hair cut last 3weeks at my favorite saloon. But I hate it. Well actually my stylist did his normal good job lah cuma aku ni je yang buduh mintak yang bukan2. Maka rasain kau rambut style nyonya.

*

My body been behaving weird. She did things she never did before. Feels like I'm hitting puberty all over again. Ni kelakuan awal penuaan ke hapa nih?

*

Nak buat benda baik memang susah. SERIOUSLY SUSAH. Bukan sebab diri sendiri, bukan sebab bisikan syaitan, tapi sebab faktor persekitaran. Yang mengutuk kau "eleh tunjuk baik lettew" tu satu hal, yang tak faham kenapa kau buat benda baik satu hal lagi. Belum lagi yang salah faham dengan kebaikan yang kau buat. Sumpah rasa nak give up.

*

I should really stop this habit of pergi potong rambut tiap kali rasa stress & depress. Sebab lepas tu mesti jadi lagi stress & depress sebab menyesal potong rambut. STRESS TAHU TAK.

*

Among the things that I love about having pet is when people come asking for your advice on how to care for animals. Semangat gila rasa dapat share pengalaman sendiri dengan orang, and tolong orang untuk care for their animals. Plus diri sendiri pun dapat belajar banyak benda baru. Lepas tu tiba2 rasa macam nak pergi kerja kat zoo -___-"

*

I spent a whole day (LITERALLY) untuk menguruskan pakaian2 ku. Sungguh azab ya Ampunnnn gamaknya. Selama ni hidup nomad, baju merata2. Now bila dah terpaksa, rasain kau mengadap timbunan baju dari tengahari membawa ke tengah malam. 

*

That annoyed & nakterjunbangunan feelings you got when you realize that you actually are not yet recovered.. *sigh*

*

All of the sudden, I am having this urge to cut my hair really short...

*

No comments:

nRelate All Blog Sections