"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, May 22, 2012

Assorted.


I had a hair cut last 3weeks at my favorite saloon. But I hate it. Well actually my stylist did his normal good job lah cuma aku ni je yang buduh mintak yang bukan2. Maka rasain kau rambut style nyonya.

*

My body been behaving weird. She did things she never did before. Feels like I'm hitting puberty all over again. Ni kelakuan awal penuaan ke hapa nih?

*

Nak buat benda baik memang susah. SERIOUSLY SUSAH. Bukan sebab diri sendiri, bukan sebab bisikan syaitan, tapi sebab faktor persekitaran. Yang mengutuk kau "eleh tunjuk baik lettew" tu satu hal, yang tak faham kenapa kau buat benda baik satu hal lagi. Belum lagi yang salah faham dengan kebaikan yang kau buat. Sumpah rasa nak give up.

*

I should really stop this habit of pergi potong rambut tiap kali rasa stress & depress. Sebab lepas tu mesti jadi lagi stress & depress sebab menyesal potong rambut. STRESS TAHU TAK.

*

Among the things that I love about having pet is when people come asking for your advice on how to care for animals. Semangat gila rasa dapat share pengalaman sendiri dengan orang, and tolong orang untuk care for their animals. Plus diri sendiri pun dapat belajar banyak benda baru. Lepas tu tiba2 rasa macam nak pergi kerja kat zoo -___-"

*

I spent a whole day (LITERALLY) untuk menguruskan pakaian2 ku. Sungguh azab ya Ampunnnn gamaknya. Selama ni hidup nomad, baju merata2. Now bila dah terpaksa, rasain kau mengadap timbunan baju dari tengahari membawa ke tengah malam. 

*

That annoyed & nakterjunbangunan feelings you got when you realize that you actually are not yet recovered.. *sigh*

*

All of the sudden, I am having this urge to cut my hair really short...

*

Friday, May 11, 2012

WWF Malaysia - Adopt A Tiger

[A message from WWF Malaysia]


WWF Logo

The tigers' plea
From today to 25th May 2012, WWF will be airing a short video on ASTRO (Star World, Diva, Fox, AXN and National Geographic) urging you to support our fight against tiger poaching by symbolically adopting a tiger for as low as RM30 a month.





There are only 3200 tigers left in the wild today. Why so few? Everyday tigers like Bulan and her cubs risk being trapped in deadly snares set in their home by ruthless poachers. Seen as mere rugs or bones and teeth for medicines, tigers are fast losing their battle for survival to these poachers.

Did you know that poaching is the largest, most immediate threat to wild tiger populations? That's why I'm writing to you today to put a stop to poaching.

We need you to support our work by symbolically adopting tigers like Bulan and her cubs with WWF. Your gift of RM30 or more every month would go towards helping WWF;
  • work to eradicate poaching and illegal wildlife trade
  • to acquire vital equipment related to anti-poaching work
With your symbolic adoption, you will receive a high quality and cuddly tiger plush toy, a personalized adoption certificate, a gift bag and a year's subscription of WWF's exclusive quarterly Green Heart magazine filled with updates on our work with tigers.

Remember, you can make a difference. Please adopt a tiger now. Tigers like Bulan are counting on you.

Join Us: 


WWF-Malaysia (World Wide Fund for Nature-Malaysia), the national conservation trust, currently runs more than 75 projects covering a diverse range of environmental protection work. Since 1972, WWF-Malaysia has worked on important conservation projects, from saving endangered species such as tigers and turtles, to protecting our highland forests, rivers and seas.

We thank our individual supporters whose donations are our lifeblood. If you would like to donate to WWF-Malaysia or learn more about our projects, please call: +603-78033772 or visit our Frequently Asked Questions.

49, Jalan SS23/15, Taman SEA, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia 

Thursday, May 3, 2012

Dulu & Sekarang: Flash flood

Suatu ketika dahulu..

Si Bodoh: *roll-down cermin kereta, campak kotak rokok keluar*
Si Cantik: Hoii apa ni buang sampah merata! Kotak rokok tu kott melampau betul wehh!!
Si Bodoh: Alaa nanti ada orang kutip kan.. Tak guna DBKL ada tukang sapu jalan..
Si Cantik: Kau sorang je ke hidup kat KL ni? KL je ada dekat 2juta orang. Kalau half of it pun gila buang sampah merata mcm kau ni memang jahanam lah KL..
Si Bodoh: Halahhhhhh leceh betul la kawan dengan environmentalist nih..

Semenjak dari itu, Si Bodoh selalu perli2 Si Cantik dengan gelaran "Extreme Environmentalist". Si Cantik ni sabar je dengan kebangangan Si Bodoh tu. Yelah nama lagi bodoh kan..

* * * * * * * * 

Suatu ketika sekarang..

Si Bodoh: Fuck bengang lah, habis kasut2 aku. Gitar aku pun jahanam.
Si Cantik: Eh bukan banjir sekejap je ke? Berapa jam je kan?
Si Bodoh: Yelah but still.. Kau pun tau banjir macam mana kan. Dengan lumpur2 semua.. siap sampah2 pun masuk rumah
Si Cantik: Ye ke? Weh macam tu mesti kotak rokok yang kau buang aritu tu pun ada jugak kan? Konfem mesti ada banyak..
Si Bodoh: Babi....


Hahahahahaha padan muka kau gitar rosak. Tak yah nak bising sangat lah salahkan development tepi bukit lah, government buat town planning tak betul lah, irrigation tak bagus lah, DBKL tak buat kerja lah.. kau pun sama bahlul suka buang sampah merata. Mengundang padah namanya. Rasain.

Dah2 jangan sedih sangat, aku janji aku tolong kau bersihkan kasut2 kau tu okay.. :)


p/s: Si Cantik tu memang cantik tau, sebab tu aku gelar dia Si Cantik. Percayalah *muka serius*


nRelate All Blog Sections