"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, April 23, 2012

PUMA FAAS BEATS

PUMA Running brings PUMA FAAS BEATS.


This is another campaign from PUMA Running, to bring back the fun in running for you lazy bums out there. Ewahh kemain kau cakap orang pemalas padahal yang di sini pun sama je hewhew :p

This campaign with a tagline 'Run at the speed of Bolt', combines the science and technology of Usain Bolt's speed with music. Now you can enjoy running as much as you enjoy music, and make running as fun as dancing to the music. 


You have to check out the FAAS BEATS app which is available on the PUMA Running Facebook page. All you have to do is 'like' the page, click on the FAAS BEATS tab and you can start playing. 


*Click image for larger view*

Select your running shoes

Now run Forrest, run!!

To earn points you have to keep your pace within the "Excellent" range. If you hit the left & right cursor cepat sangat they will tell you are going "Too Faas", kalau slow sangat kena kutuk "Too Slow" lengkap dengan gambar kura-kura.

There are total of 3 levels and all the scores will be combined and placed on the "Leader Board". Top 3 highest scorer will win mystery gift every week. Bermain apps di Facebook tidak lagi perkara yang sia-sia kerana kini anda boleh menang hadiah!! Amboih kau.



PUMA Running is having a series of roadshow throughout the month of April and May. They already had it at Queensbay Mall, Penang (6 - 8 April) and Aeon Tebrau City Mall, JB (13 - 15 April), while the finale will be held at Berjaya Times Square, KL on 4 - 6 May. There will be fun activities such as Running On A Giant Interactive Phone”, where consumers will play games such as Dancing, Musical chair or Dodge ball“Faas Kinect Sprint Station”; and the “Online FAAS BEATS Game Live”, where they will battle it out to win attractive PUMA FAAS merchandise. Do come check it out people!!



Puma Running FB page: http://www.facebook.com/PUMARunning
Puma Running website: http://www.puma.com/running
Puma Runnign Twitter: https://twitter.com/pumarunning


Now if you'll excuse me, I wanna go enjoy my run *berlari sambil shuffle*

Monday, April 16, 2012

Kejadian tembak menembak

So last month I went to this shooting range at Segambut with my colleagues. Mati2 aku ingat tempat tu merupakan sebuah bangunan pastu ada kawasan lapang macam padang tu untuk menembak, tengok2 kat bangunan menara. Indoor shooting range rupanya.. Punah harapan nak feeling Charlie's Angle menembak sambil guling2 ewahh. Tapi tetaplah bahagia sebab dapat instructor hengsemm hewhewhew..


Angle in training *flips hair*


It was really fun though. But lengan dan bahu adalah letih sikit sebab you have to stand in the right posture, stretch out your arms holding the gun properly pastu aim betul2 then baru boleh pull the trigger. Habis first round dah rasa nak tercabut lengan. Masuk round ke-tiga aim memang dah ke laut, yang kena target cuma 3 yang lagi 7 tak tau pergi mana.



I hit the bullseye ok, dont mess with me *muka serius pegang pistol air*


Sebab dah teruja nak pegi lagi maka balik je rumah terus angkat dumbell exercise nak strengthen lengan dan bahu. 


So pengajarannya adik2, handling a firearm is a serious business. Firearms are built to be safe, but it also built to hurt, if not kill. So hentikan lah berangan pegang pistol bergaya ala James Bond tu, itu semua adalah ciri tak selamat. 

Dan juga please don't mess with me kalau taknak kena tembak tepat kat dahi. Hahh takut tak takut tak.


Ok Charlie dah buzz ai, weols ada mission ni. Babai uols *lambai angles*


nRelate All Blog Sections