"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, March 22, 2012

Typical.

Hellooo saya kembali bersiaran, kali ini secara lansung dari Putrajaya Mariott Hotel!! Ewahh kau.

Tak aku bukan liputan pasal delegates F1 yang menginap kat sini, tapi pagi ni aku kena attend program kat sini. Tentatively start pukul 8:30am, tapi biasa lah kalau ada apa2 majlis benda first kena buat ialah datang lambat, pastu kalau ada serve refreshment mestilah kena serbu the food buffet dgn semangat walaupun sekadar teh-o dan karipap keras. Pastu selagi tak habis tak boleh tinggalkan refreshment area, biarlah event start lambat pun tak apa. Kan tak baik membazir makanan... Oh sambil2 tu boleh borak2 denagn guests lain, networking katanya. Padahal kau borak pasal politics, tak pun kutuk skill permainan football team Malaysia yang dibenci. 

Sebab ni lah aku malas datang awal untuk apa2 program. Sudahnya macam ni lah, dah dekat 9:30 pin tak start lagi. Setam betul. HOD aku pun datang lambat. Nasib baik abg din bagi pinjam ipad, takdelah aku mati kutu sangat. Dapat lah aku merempan dengan lebih lanjut kat blog. Tak puas rasanya merempan kat twitter. Aku dah macam bimbo gila ni dok hadap BB and iPad berselang seli. Macam busy sangat kan padahaaaaaal.. 

Kalau aku tau tadi aku tunggu je kat lobby hotel je lagi bagus, boleh jugak cuci mata tengok mat salleh delegates F1. Mana tau boleh bertemu jodoh, merasa dapat anak muka jambu mata biru gitteww. 


 Hoii bila nak start ni sial?!!!!!

2 comments:

isabelle said...

alamak...ayat last tu spoiler betul

Adi Solikin said...

Haha xtahan la sakit hati. Saya sampai pukul 8am tapi start kul 9.45. Bengong lah.

nRelate All Blog Sections