"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, February 15, 2012

My Valentine's

So yesterday was Valentine's Day.

A fren texted me;
Adi, go watch google v'day doodle. Maybe u'll learn sthg frm it. Ambil pengajaran. LOL.

Babi lah u.. T___T


* * * * *


So here's the doodle video.



Well, the pengajaran yang aku nampak is very simple.

Kau nak buat orang suka kat kau, then buat la benda yang orang tu suka. Bukan buat benda ikut suka hati kau.

Sometimes a small thing means the world to a person. Not everybody needs diamonds to be happy or to be in love. Sometimes all you have to do is show your respect & being understanding, and before you know it that person will come running to you. 

Kau bagi benda yang orang taknak, memang lah orang tu tak nak pandang kau. Campak lah duit banyak mana pun, dia tetap akan ignore kau. So takyah la nak ku-petik-bulan-bintang-kuhadiah-kepadamu or gunung-ku-daki-lautan-api-kuredahi sangat lah ok. Kalau buat benda yang orang tak suka, memanglah takde siapa yang nak hadap kau. Mintak kena maki lagi ada. Orang cakap baik2 xnak dengar, bila orang mula maki2 kau nak cakap orang kurang ajar pulak kann.. kepala otak kau la.

Haaaa kan aku ter-emo.

Dahla aku nak balik. Babai.

No comments:

nRelate All Blog Sections