"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, November 17, 2011

Puma Social Club Night

Baca tajuk betul2. Club night bukan night club. Jangan nak macam2.




Berita baik untuk uollss nocturnal humans out there!! Gitteww.. Haha. Puma Social brings to you The Social Club nights, where the after-hour athletes get to enjoy playing the social sports while socializing. Maksudnya boleh main bowling or snooker or arcade games or other social sports sambil mengurat making friends faham?


This social sports event was first launched in April this year, and the second round was launched last Friday 11.11.2011 at Cosmic Bowl Midvalley. And I was invited *muka angkuh*
macam aku sorang dijemput kannn haha.

The venue

Sampai2 je terus tepaku cuci mata dengan pandangan indah ciptaan Tuhan. Pastu baru perasan James Baum rupanya. Patutlah hensem semacam hewhewehew.

Badan yang bernama James Baum

MC pun hensem kot. Menangis.
Call me Josiah Mizukami the hotness jyeahhh!!

Tak ni bukan Dafi baikpunya tu. Ini ialah singer Adrian Tan. Tapi tetaplah baekkk punyaaaaa..

Some other celebrities;
From Left: 1.Roshan Narayan, 2.Jay Menon, 3.Ben Jern, 5.Jason Phang

Cikaross.

So we were divided to few teams. All teams were to compete each other on unlimited round of bowling. Maksudnya kau baling la bola tu berapa kali pun, berapa game pun, sampai MC kata berhenti. Team with highest score wins. Simple.

The teams


I was a Songbirdz. Tapi aku tak baling bola pun sebab awek Puma pakaikan aku wristtag ni longgar so aku terus takde mood. Potong betul. Pftt.


The winning team - Foodie


This event also takes place at other venues outside KL so sesiap yang berada di lokasi kejadian silalah check out the event ok. Tarikh dan tempat kejadian adalah seperti berikut;

  • 25/11 - Ecoba, Damansara Perdana
  • 26/11 - Movida, Sunway Giza
  • 2/12  - Fuel, Autocity, Penang
  • 9/12  - Movida, Melaka
  • 10/12 - Hola Pub & Bistro, Johor 

And the final event will take place back at Cosmic Bowl MV on the 16 Dec. To get the exclusive invitation & discount vouchers sila check out the details at Puma Social website.

Just take the simple social quiz to categorize what types of social athlete are you which basically to tentukan your group, and they'll send the invitation via email.

I'm a Foodies.

The invitees list.

Senang cerita sila explore sendiri their website. Jangan malas.


So lepas ni kalau korang kena marah dengan mak sebab balik lewat sebab khusyuk melayan snooker, korang bagitau lah kat mak korang saya ialah Puma's After Hour Athlete. Tapi pastu kalau korang kena lempang or kena halau jangan nak salahkan aku ok. Sapa suruh balik lewat?!

Akhir kata, sesungguhnya semua gambar yang elok tu datangnya dari Facebook Puma Malaysia, dan yang buruk tu datangnya dari saya sendiri. Dan PeejBurhan. Hehe :p








Yang Benar;
Geng Mak Limah Balik Rumah



kekasih gelapku, weolls, nannoormrs.imranlinapeejburhan

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

amboi nok! active bersosial nampak, kihkihkih

AdiHana said...

ala sikit2 jeww hikhik

nRelate All Blog Sections