"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, August 9, 2011

Keep holding on.

I have mixed feelings now. Tak tau lah nak rasa apa. Aku nak rasa sedih tak boleh sebab aku tau aku tak layak, nak rasa gembira pun tak boleh sebab aku tak reti tipu perasaan sendiri. Nak buat bodoh pun tak boleh sebab I do care. Tak boleh blah dengan perasaan macam ni weh!!

Anyway, lately semua orang cakap aku kejam & hina. Dorg semua setuju yang aku kejam dengan orang, that this kekejaman yang aku buat ni adalah perbuatan hina. Penghinaan to that person as a man dan peghinaan pada diri aku sendiri sebab buat benda kejam macam ni. Adoiii rasa nak menjerit je dengar orang cakap macam tu. Tahukah korang that I was just being truthful and mind you, truth does hurt. It hurts me as well okay. They even said its my lost. Ruginya kau Adi.. Takpelah, biar Adi rugi sebab Adi taknak buat orang rugi. Berdosa tau. Lagipun pepatah cakap orang tamak selalu rugi. Eh tapi aku tak tamak pun boleh rugi ni apa kes?? Ok dah mula merepek dahh.. Maafkan saya.

I'm bidding too much farewell this week, I couldn't stand it anymore. Sungguh stupid dan macam budak2. Aku tak rela dengan any of it, tapi apakan daya, aku insan yang lemah. So selamat tinggal semua. May you all live a happy and blessed life.. *dan lagu Selamat Tinggal by Dina & Zizan pun berkumandang di background.....*


Wahhh over kan, dah lama tak update blog tiba2 merepek meroyan drama tahapehapetah. Mungkin sebab aku tengah melalui kitaran bulanan, so hormon memang tak stabil. Tu pasal merapu2. Heh best betul jadi perempuan sikit2 salahkan PMS haha.


Oklah semua selamat menjalani baki 22hari puasa (Insyallah). Assalaaaaaaamualaikum. :)


nRelate All Blog Sections