"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, July 29, 2011

Your body is a wonderlanddddd.. NOT.

God I hate that song btw.


I think I really should not be left alone with my ownself. Sebab perangai KK (read: kelam kabut) aku ni selalu tend to be self abusive. Last Monday pagi2 lagi dah siram tangan sendiri dengan hot coffee. Nasib baiklah bukan direct contact, or else sure lagi teruk.

Kesakitan 2hari yang lazat. Sebab berbau coffee.


Minggu ni adalah minggu tak sihat. First time aku puasa rasa macam nak mati. Seriously rasa nak pengsan, siap rasa senak tak boleh bernafas bagai. Pastu come night je badan mula sakit2 rasa macam nak demam. Tekak pun sakit I didnt have the appetite to eat at all. Tapi yang buat sakit jiwa tu demamnya tak jugak pftt. Kalau tak bolehlah M.C hehehe.. But finally kecundang jugak semalam sebab the night before tu I was sneezing non stop I couldnt sleep. By morning dengan gigih bersiap nak pergi kerja tapi akhirnya akur dengan hidung dan kantuk yang on bergabung went on rampage maka saya pun pergilah mendapatkan M.C di klinik berhampiran..


Sekarang terimalah gambar aksi pussy terlampau.


Eh maksud saya aksi pussy cat terlampau lena tidur lah.


Nyenyak je budak Engkok ni tidur. This is one of her faveret spot. Minah ni if tak duduk kat buntut, mesti nak menyelit celah kelengkang. Lately dia suka panjat badan aku pastu pusing2 kat dada macam anjing getting comfy pastu bedebuk baring dengan buntut dia mengadap muka aku. If dapat parking ekor atas hidung aku lagi bagus. Babi punya kucing.
 
Sekarang ni dia la yang paling nakal nauzubillah, nak aje aku penyet2 dia nih. Aku dah tak larat nak terpekik2 tiap kali dia buat perangai. Jiran belakang rumah aku mesti dah label aku perempuan gila terpekik2 tengah malam haha.

Kemain lena lagi kann awak tido celah kangkang, tapi cakap kakak taknak dengar jugak. Mugkin aku kena amalkan serapah celah kangkang yang lebih power. Oh itu untuk nasi kangkang je eh? Untuk kucing takde ke??

1 comment:

Siti Syawal said...

comelnye kucing awk! (=^_^=)

http://semanisbertudung.blogspot.com

nRelate All Blog Sections