"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, June 14, 2011

Mata Bundar Berseri Berwarna warni



Annyeonghaseyo!! *pose chomel*


Tiap kali tengok gambar model Korean/Taiwan/Japan mesti went like "Halah halah halahhhh shomelnyaaa muka masing2 macam patung rasa nak cubit2!!" Dorang dahla kulit kulit gebu mulus putih melepak, pastu yang paling comel ialah mata bundar yang kelihatan innocent tu.

Kini anda juga boleh memiliki mata innocent ala Puss in Boots tu only for RM68 by InnoVission only at MilkADeal. Beli 2 pasang lenses dengan harga RM68 pastu siap FREE DELIVERY NATIONWIDE.

Anda boleh pilih either Hera Black, Vivid Violet, Vivid Blue, Vivid Grey, Vivid Brown, Shiny Blue or Nut Brown. All colors come in contact lense powers of 0.00D - 5.50D, except for Vivid Blue so if anda rabun pun still boleh bergaya dengan mata warna warni. InnoVision also have various types of contact lenses to choose from; one tone lenses, two tone lenses, tri tone lenses, electro lenses, funky lenses, solid tone lenses, UV lenses, and special offers. Haaa amik kau.. Pasni boleh feeling2 K-Pop habis2an.


Comel kan saya? Mari cubit pipi saya auuu~


You can buy as many as you want for yourself or you can buy as gift to friends. Mungkin patut beli deal ni untuk group Gula-Gula and Max 247 a.k.a 24:7, alaa Malaysian K-Pop groups yang awesome tuuuuu *tangan di dada, mata ke atas*.


Oh btw this offer only available for six days, starting today. Baik gi beli cepat, kalau tak camne nak jadi K-Pop. For further details on the highlights and condition of this deal, just click HERE.


Tri tone lenses, electro lenses, funky lenses! #InnovisionLens if offering a variety of coloured lenses. #MilkADeal

2 comments:

Emi Dino said...

Adik.. x de yer perkataan "RERWARNA" its.. berwarna.. hahahahahahaa

AdiHana said...

haha baru perasan. okeh dah betulkan cikgu!!

nRelate All Blog Sections