"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, June 15, 2011

Jelita Ke Tidak??

Dengar sini orang kampung sekelian!! Wahh gitteww...

Kakak Cantik saya ni mintak tolong korang untuk vote her untuk peraduan Siapa Model Tudung Mawar Pilihan Anda??? by FAREEDA. 


3 simple steps;

1. "Like" FAREEDA.. Nyata Jelita FB page


2. Go to Siapa Model Tudung Mawar Pilihan Anda??? album and "Like" this picture.


3. Dah buat step 1 & 2?? So you are DONE!!


Kakak Cantik yang baik mengucapkan jutaan terima kasih kepada sesiapa yang sudi vote beliau. Sesapa yang vote tu nanti dia belanja makan home made nasi lemak sepinggan sorang. Nak nasi tambah kena kira lain.



Akhir kata pesanan ikhlas dari Kakak Cantik: "Muka cantik tapi kalau malas basuh tangan lepas makan pun tak guna" 

Kehkehkeh ;p

3 comments:

Anonymous said...

pesanan ikhlas tu mcm pernah di dengar kan,,,tension jerr

Anonymous said...

pesanan akhir tak boleh blah....ciss

AdiHana said...

bhahaha :P

nRelate All Blog Sections