"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, May 24, 2011

Kejelitaan adalah hak milik setiap insan

Him: Eh Adi why you look so pale today? Tak sihat izzit?

Me: Haha noo lah. I tak put on any make up today.

Him: *stare* So this is your natural look lah?

Me: Ya lor...*smile & beaming*

Him: Oh..

Him: Go put on some make up. Now.

Me: (T__T")



Yelah2 weols dah insaf la nih, tak nak feeling2 natural beauty lagi. Pengkeji la uols nih, menci. Pftt.

3 comments:

isabelle said...

hahaha...
seseorg yg akak kenal pun kena ada bf ckp mcm ni kat dia. baru dia berakal.hahaha

DeLancrettLurpak said...

kahkahkah!!!

ambik kauu!! nasib baik masa umur aku 23tahun ada mamat bermulut laser ckp mcm ni kat aku "pompuan ni semua cantek kalau dia put on effort, touch up sikit, confirm cantek!"..

aku tau dia perli aku, sebab muka aku mcm gangster pecah rumah, kahkahkah!

AdiHana said...

isabelle:
ni bos sy yg ckp kak. so sabar je la.. T_T

cik lurpak:
hahaha kau lagi kesian kot kikiki

nRelate All Blog Sections