"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Saturday, March 5, 2011

Enjoy the pictures


Front of my parents house on 30/01/2011 at 2:41pm
Masa ni if I stood right next to that pinang tree, the water leveled at my knee


21 minutes later:

Masa ni air dah just below my lovely ass.


This was the view to the left:



To the right:

Ok air dah bagi salam kat depan pintu jom berambus selamatkan diri


Three days later.

The water level. Last time (2006) it was just below the switches. Actually the flood was bigger this year but our home suffered less.


Kitchen's bar

Every corner of the house adalah tunggang terbalik. Most of the stuff yg kitorang letak tempat tinggi pun jatuh dalam air sebab as the water rise it caused some of the barang2 to float. Just imagine tv and microwave pun boleh jatuh.


Tiba2 pandangan tertumpu pada satu object:

Thats Ngongok's toilet.
Ewah2 selamat pulak kau ni tak tenggelam. Awak memang nasib baik la Ngongok. Aku pun nasib baik jugak sebab dapat jimat RM28 takyah beli pasir baru.


Look at how thick the mud was.


So kerja2 pembersihan pun bermula.

The center area


Dry kitchen


Pinggan mangkuk & plastic containers from the dry kitchen cabinet SAHAJA. Tak campur lagi dengan those kept in other 3 cabinets, that small store and tah berapa banyak kotak plastik tah. Sampai sekarang pun tak habis kemas lagi pinggan mangkuk ni semua. Kisah benar ni hokey.


Outside of the house.







Mangsa banjir yang kasihan.

5 comments:

Jiji-Fify said...

Alamakkk siannya.. So sekarang camni kak di? Dah setel pembersihan ke? sabar je la kann.. :(

DeLancrettLurpak said...

serious kesian wehhh.. abis la all the sofa and mattress kan? huih, takde insurance ka?


hoi mencarut betol word verification kat blog ko ni..."buriter" wehh..

AdiHana said...

jiji: pbersihan dh settle, pengemasan je yg xtau bila nk settle huhu

cik lurpak: takdela sgt, ok je bleh pkai lagi.

oh itu bukan salah saya cik ngehngeh

Aku-Kau-Dia=Kita said...

Ahahahaha...lawak la ko...sabo je lah...kite bakar jekkkK! hahahah

AdiHana said...

JANGAN BAKAR NANTI MAK SAYA MARAH

nRelate All Blog Sections