"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, November 4, 2010

Teman Hidup

Oh hello there. Hi, I'm Ngongok the Fabulous Cat. Ok tipu saya tak fabulous pun. Kakak cakap saya bongok sebab tu dia panggil saya Ngongok.

Ni gambar first saya berdua dengan kakak. Masa ni kakak baru balik sebab tu muka cam mabuk. Rasanya dia betul2 mabuk kot sebab masuk rumah je dia terus jerit "Ngongok!!" kuat2 pastu gelak2 cam gila sebab saya tergolek jatuh kerusi terkejut kena sergah.

Saya suka golek2. Even tengah tidur pun saya suka golek2. Pastu mesti kakak jerit kat saya "Ongok stop it!! Jgn chomel sgt, akak pijak kamu kang!"

Ada rasa cam nak pijak ke?? Tak kan tak kan


Haa kan dah penyet kena pijak

Heh tak la I sleep like that all the time, especially when I sleep on the carpet.

Lena melampau.


I like to hangout by the window. Like literally.


This is my current favourite golek2 spot.


  
  Lepak dalam ni pun best. Kasut sgt besar lagi selesa woh!


 
 Spot tido favourite paling heaven. Bantal kepala empuk!!

Saya menyamar karpet. 

Kakak akan bising2 if saya baring camni sebab dia cakap dia tak perasan saya pastu dah nak terpijak. Bukan dia slalu cakap nak pijak saya ke so whats the big deal kan if terpijak pun *jeling*

 Menyamar tupai

Okeh dah dah thats it fow now. Saya dah ngantuk *big yawn*. Off to sleep.

3 comments:

isabelle said...

ngongok pandai camouflage la...hebat!

Jiji-Fify said...

ngongok, kakak awak tu bongok jugak tak?? hik hik hik ;)

AdiHana said...

is: oh ngongok juga pandai menyamar monyet & anjing.

jiji: junior pengkeji.

nRelate All Blog Sections