"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, November 10, 2010

Updates note.

1. I'm in one of those bitching mood lately. Thats why I've been keeping distance from everybody. Kang tak pasal2 ada yang kena sembur free.

2. Semua benda yang dibuat adalah rasa serba tak kena dan tak best. Nak baring tido pun rasa tak best. Nak makan apatah lagi. And I dont even bother to feed my cat. Haha xpasal2 je kan. But she herself not been eating much lately. She didnt finish her food. Kamu pun moody jugak ke Ngongok?

3. I just figured out that malas itu indah. Mungkin sebab itu aku makin malas sejak akhir2 ni. Atau mungkin aku simply dah fed-up I just dont care anymore. I'll take the later, sounds more acceptable. Heh.

4. I'm sick. Sick as in tak sihat and also sick of everybody and everything. I've been having mild gastric for a week now and now my throat and my nose both are soo dry, sore & pedih. Nak bernafas pun kadang2 adalah tak selesa. Plus I'm bloating like a pig, my breast is swelling, my joints are aching tapi tak period jugak lagi. Its not easy being a women, please note that all gentlemen.

5. Mungkin sebab tu kot aku dok moody tak memasal. Yup, just blame the menstrual cycle. Duh..

6. I'm kinda looking forward to the end of this year. Cant wait to start a new year fresh. Walaupun I dont get exactly what I expected & wanted, I hope that everything will turn out good. I'm doing this for myself, my family & my loved ones so it better be good!

7. I had a rather crazy weekend. Well that's what you get for being a part of a crazy family. Its gonna be a hell of a bumpy ride but I still gonna love them all unconditionally.

8. Just had a phone conversation with my sister. As predicted, a hell bumpy ride is waiting and its gonna be a longgggggg ride *sigh*. Ahh screw it!! Its my family and whats life without one of those crazy rides kan? :)

9. Oh ya. Ada sesiapa tau or kenal any great bomoh? Sumpah aku rasa cam nak bomohkan orang nih...

Thursday, November 4, 2010

Teman Hidup

Oh hello there. Hi, I'm Ngongok the Fabulous Cat. Ok tipu saya tak fabulous pun. Kakak cakap saya bongok sebab tu dia panggil saya Ngongok.

Ni gambar first saya berdua dengan kakak. Masa ni kakak baru balik sebab tu muka cam mabuk. Rasanya dia betul2 mabuk kot sebab masuk rumah je dia terus jerit "Ngongok!!" kuat2 pastu gelak2 cam gila sebab saya tergolek jatuh kerusi terkejut kena sergah.

Saya suka golek2. Even tengah tidur pun saya suka golek2. Pastu mesti kakak jerit kat saya "Ongok stop it!! Jgn chomel sgt, akak pijak kamu kang!"

Ada rasa cam nak pijak ke?? Tak kan tak kan


Haa kan dah penyet kena pijak

Heh tak la I sleep like that all the time, especially when I sleep on the carpet.

Lena melampau.


I like to hangout by the window. Like literally.


This is my current favourite golek2 spot.


  
  Lepak dalam ni pun best. Kasut sgt besar lagi selesa woh!


 
 Spot tido favourite paling heaven. Bantal kepala empuk!!

Saya menyamar karpet. 

Kakak akan bising2 if saya baring camni sebab dia cakap dia tak perasan saya pastu dah nak terpijak. Bukan dia slalu cakap nak pijak saya ke so whats the big deal kan if terpijak pun *jeling*

 Menyamar tupai

Okeh dah dah thats it fow now. Saya dah ngantuk *big yawn*. Off to sleep.

Tuesday, November 2, 2010

The night after a long rainy day

Malam yang dingin nan indah, nak tido tapi xngantuk pulak. Omaigod bosannyaa...


Oh hello there....


Wait wait lemme fix the hoodie first..


Facebook pose!! *Kacha*


That little black thing used to be big. Its shrinking??


Its (belated) Halloween & I'm a Teletubbies!! Minus the freakin' ariel thingey!!


Hey I'm Kenny!! (and nobody gets to kill THIS Kenny ngertik!!)


That's it, I'm gonna be Alia for Halloween!! Hey hey Don Miller... *flirty sultry voice*


Ok I'm done giving y'all nightmares. Have a nice sleep everybodiessss.. :)


p/s: I sooo want to watch Red!

nRelate All Blog Sections