"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, September 29, 2010

Quick updates

  • Kesibukan melanda on-off. Minggu ni busy lagi. Yeah whatever Adi, kau memang memanjang sibuk kata Nana sambil rolling her eyes. Nana sayang, saya harus bekerja demi sesuap nasi. Kau lain lah, ada org suap nasi on silver platter using silver spoon sambil kau duduk terkangkang. Saya kena berusaha sendiri faham.. Weh weekend ni belanja aku tau!! ^__^.
  • Kan I've been experiencing sakit pinggang since after cuti raya aritu, so I went for traditional massage sessions last weekend. Still rasa a bit stiff, but the pain was gone. PASTUUUU pagi tadi bangun tido pinggang ku kesakitan balik. Waddehel... Stress kah aku?? Cara tradisional gagal, maka selepas ni akan proceed dengan cara modern. Doktor, saya saket!!! :'(
  • Weekend ni (2nd Oct) kakak buat open house, so sesiapa yang berkenaan dan dijemput tu sila la datang. Para blogger dan pembaca blog hebat saya ni *cough* juga dijemput hadir, especially those yang tinggal sekitar Hulu Klang. Email me for the details k. Shidah, kehadiran kau adalah wajib. Harap maklum.
  • I got the invitation to Vaseline party at Luna Bar this weekend. Hoyeeh hoyeehh!!! Tapiiiiiiii masalahnya kakak is having open house on the same date, aku dah tak sempat nak cari dress, my current physical condition  adalah sangat kasihan almaklumlah kerja buruh kasar, plus I emailed my RSVP tapi cam xde respond jek... Takpelah, bukan takdirku untuk attend party tu. Mungkin aku ditakdirkan untuk attend "party" lain di tempat yang sama miahahahaha~
  • Nafsu makan kembali menghilang. Sia2 usaha menambah 2kg lemak during raya holiday. Hadoihh..
  • Cakap pasal lemak and weight, I think those are the least anybody should be worried about. Fat and weight do differentiate skinny people and fat people, but that does not necessarily differentiate between being healthy and sick. What need to be watched out ialah the sugar and cholesterol. Kurus macam aku tak tentu lagi paras gula dan kolesterol adalah ditahap selamat. Dahla aku ni suka makan junk food. So people, watch more what you eat and worry less on your weight okeh. Be healthy and care for yourself and the environment *nak jugak.....*

2 comments:

~adeQ~ said...

dear, i cannot go la....kat jalan rumah nan permai ni ada buat jamuan raya....laki aku kan orang kuat...

AdiHana said...

benci kau~ :'(

nRelate All Blog Sections