"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, September 22, 2010

Hasutan syaitan semata

I went shopping last Monday. Gila bosan bersendirian dirumah sampai rasa macam takde mood lansung untuk menjalani hidup. Dahla jiwa tengah kacau. Demi mengelak hasutan syaiton-nirrojim dikala jiwa tengah vunerable ni maka lepas maghrib pergi Giant then gi basuh kereta sambil makan malam.

Niat asal pegi Giant nak beli drinks je, but end up with this:


Tak boleh dipercayai betul. Sebelum keluar rumah niat dalam hati bukan main lagi nak beli air SAHAJA. Sampai sana tangan capai sana sini. Semua benda pun nampak macam sedap, macam perlu mesti kena beli. Last2 habis berpuluh2 hengget jugak. Last2 kalah jugak dengan hasutan syaitan.



Pastu tak pasal2 beli ni jugak
Abaikan perkataan Anti Penuaan tu thank you..... (*__*")

Product review akan dibuat bila teringat lepas sebulan nanti okeh :)

Sampai rumah bila unpack semua barang then ternampak resit pembelian, mula lah rasa menyesal sebab membeli ikut nafsu. Hadoihh memang rasa nak sepak muka sendiri kuat2. Tapi perasaan tu tak lama bila memandang ini:
Kecintaan abadi!!


Limpahan kenikmatan yummehhh!!
(Yes Jiha, I stalker Aqeef yang paling gigih muahahaha~)


Terlalu teruja menikmati Chupa Chups kegemaran sampai terkembang2 hidung.

4 comments:

isabelle said...

harusnya akak grab gmbr kmbg hidung kau ni utk entry akak arini.

Jiji-Fify said...

hahahahha!! extreme okay muka yuh! ;D

AdiHana said...

is:
haha boleh2. nnt jgn lupa byr royalti kat i haha

jiji:
mmg pun. i was extremely teruja! :P

BUDI PRISMA SDN BHD said...

Hahahahahahaahahhahah...mati la aku tgk muke u mcm ni? Wajib print and tampal kat entrance ofc n factory! hahahahahaahh...lets revenge! hahahahahahahahah...hadoiii...pecah peyut!

nRelate All Blog Sections