"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Saturday, August 14, 2010

Nonton

I hate Toy Story 3!! Sedih sangat buat aku menangis. Serius aku menangis ok. Sumpah sedih. Benci.. *kesat air mata*

I'm alone at home right now, watching tv this 80's movie entitled "Sayang" lakonan Raja Ema, Amy Search, hero Malaya Rosyam Nor tu pun ada. Comel je tengok semua muda2 remaja belaka. Teringat zaman bergelar student. Oh saya rindukan UiTM dan semua classmate.



Oh how I miss monyet2 ni semua..


Haih tah bila la dapat sambung study balik. Menjadi seorang student adalah sepuluh kali lebih seronok dan mengujakan dari bergelar buruh paksa pekerja. Paling best bila tak payah susah2 bekerja kena maki boss dan client bagai tapi tiap2 bulan tetap masyukkk. Bila jadi pekerja ni makin xde duit lak. Sedih betul.

O this movie theme song juga sangat comel. "Oh sayang, engkaulah jejaka idaman. Akulah yang paling menanti, menyayangi~" lalalala.. 

Shit now I cant get it out of my head.

7 comments:

hentakbelipat said...

hehe..jadi student pun sakit pale jgk...sume lah sakit senang cite

isabelle said...

feeling raja ema lah tu. kang kau jgn buat suara serak2 x berapa nak kuar mcm dia lak.hahaha

AdiHana said...

hb: iye memang pun. mati pun sakit, mk menjawab dgn malaikat n tuhan nnt haha. wah2 sempat tazkirah ramadhan..

is: eh mana tau nih?!! tak tak buat serak2, just tiru sengau2 n gelak dia je. akn dipraktikkan bila kita btemu nnt kehkeh~

Drama Mama said...

hahaha......lagu itu sememangnya sangat comel. kehkehkeh. oldies sungguh!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AdiHana said...

mama: kan kan? :)

budi said...

no wonder la duk karaoke lgu2 retro kt opis smpai hurricane suma bagai..kehkehkeh

AdiHana said...

budi: diam la kau!

nRelate All Blog Sections