"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, August 9, 2010

Masam masam manis

I watched Salt last night. The story was ok lah, not that brilliant or that amusing for me. Plus, the story of the "seed" planting, spies and all political thingey is really not for me. I have to say the storyline is good though. I enjoyed it.

Cuma there's one part that annoyed me a bit. The part where Evelyn Salt extracted the spider venom is bullshit. Apa kejadah spider besar tahi cicak boleh produce 5-10cc venom at once? Bodoh ok.

Walaubagaimanapun, satu iktibar yang boleh diambil dari cerita itu ialah seorang wanita sanggup bergolok gadai membela kematian suami tersayang yang dibunuh penjahat tapi seorang lelaki lebih sanggup bergolok gadai mencari pengganti sehingga mengabaikan anak2 bila kematian isteri. Obvious sangat lelaki tak boleh hidup sendiri tanpa perempuan. Yelah, nafsu yang satu tu la yang perlu dilayan sebaik mungkin kot. Tanggungjawab sebagai khalifah yang berlambak2 tu tak pulak nak dihadap bersungguh2. Bila dipanggil dayus pandai pulak kau nak marah2. 

Maafkan keterlanjuran emosi saya harini. Blame my menstrual cycle. The PMS can really drives us ladies crazy. 


2 comments:

Drama Mama said...

hahahahha....me kalau PMS mula la nak meroyan tak tentu haal. my hubby will ask "ni nak period kot?" hahhahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AdiHana said...

mama:haha bleh wat excuse nih, tiap kali rasa nk meroyan je lets blame the PMS!! :P

nRelate All Blog Sections