"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, August 24, 2010

Annoying

*Sigh*

Arini sangat takde mood nak buat apa2 pun. Plus annoyed dengan diri sendiri. Paling meyakitkan hati sebab kau tak boleh nak buat apa2. It's like kau sangat annoyed tapi tak boleh nak maki sebab mana ada orang maki diri sendiri kan. I mean siapa yang nak marah and hukum diri sendiri? Orang buat salah pun seboleh2 tak nak mengaku sebab tak nak kena marah.

Ececeh takde mood takde mood pun dah banyak kau membebel nih. Sebab saya tengah sangat annoyed dengan diri sendiri. SANGAT SANGAT. See betapa annoyed nya saya. Ok now you are annoying others cakap perkataan annoyed banyak2 kali. Annoying betul kau ni.

Dah cukup tu Adi. Cerita berbuka gedik santai boleh cerita lain entry. Oh dan cerita tentang teman hidup juga :)

Sekarang pergi sambung layan rasa annoyed tu.













*Sigh.*


3 comments:

isabelle said...

istighfar la byk2, supaya x terjejas pahala puasa tu.
eh ko puasa ke dik?

Jiji-Fify said...

k.di ooii..ape yg diannoyed kan sangat tuh? go n entertain urself. gi clubbing ke.. ;P

AdiHana said...

is: i puasa okkay~

jiji: astaghfirullah.. kot ye nk clubbing pun tgu la lepas ramadhan.eh..

nRelate All Blog Sections