"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, July 26, 2010

Ku dilamun~

Minggu ni dah 2minggu saya kembali ke Kualalala Lumpur ececeh~ (tak paham kenapa Colby O'Donnis tu nak sebut Kuala Lumpur camtu).

So far saya berjaya mengelak dari bertembung dengan Abg Metro haha. Sebab sekarang dia stationed kat kilang kat Balakong. So selamat la aku dari dilamun kemaluan. Eh kemalu-maluan. 

Of the exam paper that due for submission tomorrow tu, I have to let it go dengan berat hati. As  ah-aku-peduli-apa-malas-nak-pikir-lantak as I am, this is the first time ever in my life I quit without even trying. Ku dilamun sedih...Tapi kena buat keputusan macam ni. Dengan kerja yang menimbun, plus ketidak-gembira-an yang melanda sekarang ni, I just have to drop something to catch up with more important thing yang sometimes I overlooked. Proses menimbang-tara untuk membuat keputusan adalah sangat menekan dan tak menyeronokkan. Sedih lagi. Sob sob. So kepada semua pembaca budiman, sentiasa beringat bila buat sesuatu. Sebab when you started to forget about yourself, you'll forget about others as well. When you hurt others, that only will hurt you more. So jangan lupa diri dan jangan menyakiti orang lain. Ingat ye~ (sambil lap hingus).

On the other note, saya juga adalah dilamun gembira kerana pencarian saya hampir tamat. Saya rasa saya dah jumpa teman hidup saya~ ♥ ♥ ♥

Excited excited excited!! (^___^.)

8 comments:

isabelle said...

abg metro kah yang dimaksudkan ittew? kekekeke

hentakbelipat said...

gud for uu

Nas said...

saye pun mcm dh jumpe teman hidup saye \0/

AdiHana said...

akan diberitahu kelak. ngehehe~

Jiji-Fify said...

weeeehoooo!! tak sabar nak tau perkabaran gumbira ittew!

Pika said...

Wiwit!~ Share adi :p

Mizzy said...

patut la diam.. mencari cinta rupanya..

AdiHana said...

sabar, sabar org kampung sekelian. more updates to come :P

nRelate All Blog Sections