"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, June 1, 2010

It's official now.

Weehhuu!!! Tahniah pada diri sendiri dan syukur ke hadrat Illahi kerana berjaya hidup selama 28 tahun. Walaupun pencapaian tak seberapa dan kelakuan adalah separa hampeh, but I have to admit that I am blessed in a way. And for that, Alhamdulillah..

Saya adalah super happy harini kerana ramai orang yang telah wish happy birthday since last night. Terlalu happy sampai terlanggar sliding door okkay huhu. Almaklumlah, rumah baru. Tak biasa lagi ngn pintu kaca.. Ceh padahal kau yang gelabah sangat super excited sampai tak nampak pintu kannnn. Perangai tak sepadan umur. Anyway million thanks to all the wishes & thoughts, those really made my day. My best wishes goes to all of you. I love you all!! Wahh tiba2 feeling Grammy~

Ok sekarang saya nak buat my birthday present wish list supaya anda boleh pilih yang mana satu untuk dihadiahkan kepada saya ngehehe~

6 comments:

Mizzy said...

tak dpt kol u smalam.. apsal?
bergayut ke hapa? huhuhu!!

Drama Mama said...

happy birthday! may u have the best in life always. ameen!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AdiHana said...

mizzy: aah i was on the fon. pastu lupa nk call balik sbb bz reply sms. my fon was ringing non stop, feeling ala2 artis jap ekeke~

mama: thanks a lot. Ameen~

isabelle said...

happy birthday, dik.
akak xde doa yg lain dah utk awak..moga cpt dpt jodoh yg baik...hehehe

AdiHana said...

Isabelle: iyelah. Ku Amin kan je lah doa mu ittew..

Emi Dino said...

pn cik is : itulah juga doa ibu saya untuk anak angkat dia nih.. hahahaha

adik : separa hampeh = setuju
trlanggar sliding kerana x biasa = x setuju.. hahahahahahaaaa gila bangang!!!!

nRelate All Blog Sections