"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, May 19, 2010

Sesungguhnya saat yang terindah hanya sementara


Semalam, after such a longest of time aku kembali rasa "bekerja".

Sangat inspiring bila bekerja dengan orang yang flexible, berpengetahuan dan berfikiran terbuka. Masa berlalu pun tak terasa sebab kau tahu yang kau all the work done worth all the time spent. That brought back the feeling masa mula2 aku bekerja dulu. Sumpah seronok.

Tapi semua perasaan indah itu musnah dengan panggilan2 bangsat pagi tadi. Sialan. Aku nak senggugut pun tak senang. Pfttt!

3 comments:

isabelle said...

boleh pulak nak period pain dgn senang hati ye?

Drama Mama said...

hahahahaha...kacau daun tul kan orang nak enjoy senggugut pun nak kacau. hahahha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AdiHana said...

is:
yelah kak, kalau tak xfeel la nak golek2 sakit perut bagai hehe.

mama:
tulah. nak enjoy sikit punnnnn xleh huhu

nRelate All Blog Sections