"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, May 10, 2010

Aku nak pergi Menara KL...

Well, that's another story to tell.


Saya kini bersahabat baik dengan Abg Metro... Hepp heppp Puan Jiha, hold that thought. Tak perlu cakap  I've-told-you-so okay. Saya tak pernah kutuk dia melampau. Lagipun kan saya ada puji dia boleh diharap buat kerja so takde timbul isu benci-jadi-rindu okay. (Ceh sebenarnya kau dah cuak kan takut karma tersyok kat Abg Metro). Owh ku tak rela..


Aku sekarang adalah sangat risau. I have to admit, at this point I'm a bit reluctant to move on. I know I can be very cerewet at times, but I also know that I'm a logical person. Aku tau bila untuk jadi annoyingly cerewet and bila untuk jadi flexibly logical. Kadang2 aku terfikir, maybe its just me yang mengada sangat tak boleh percaya orang but when I looked around, I noticed that I was not the only one complaining. Seems like orang lain pun having the same problem with this person. So, bukan salah aku la kan kalau mostly benda yang dia buat tak memuaskan hati aku. 

I did give her a chance providing that she's inexperienced and a fresh graduate tapi jangan la melampau sangat please? Come on la, aku pun fresh grad, aku pun takde pengalaman, plus this is sooooo not my field. I have to double the effort every time I was assigned with a new task as I have to learn everything from scratch. You have the advantage on that tahu tak. 

I have to take all the blame for any mistakes or keje bodo made by team members so apa yang kau takut sangat nak buat kerja? If you can't deal with responsibilities, sikit2 takut nak buat keputusan then camne kau nak handle bigger responsibilities in future? Is this what they called an engineer? If so, then I'm very thankful that I'll never be one. Hapa kejadah jadi engineer kalau dok menggelabah memanjang. Bagus aku jadi penoreh.


Aku rasa aku dah melalut nih, emosi terlebih. Sebelum kau meroyan melampau2, sila tunaikan tanggungjawab terhadap tuhan dulu ye Cik Adi. Then baru kau boleh meroyan pasal tanggungjawab orang lain pulak. Huh~

1 comment:

HaNiM PoSh said...

kannnn dah ckp adi..jodoh ko ngn dia..masin mulut aku..hahaha

nRelate All Blog Sections