"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, April 20, 2010

This is like, ....

Bulan ni I've been behaving like a crazy person. For a very obvious reason: I am going crazy.


Just imagine - you started crying without any reason, like kau tengah drive sambil happily singing along to the radio then tetiba kau nangis gile teresak2 kau sendiri pun tak tau kenapa. After few seconds the crazy sobbing ended, just like that. Pastu kau pun happily sambung balik melalak2 menyanyi sambil dimaki oleh pemandu kat belakang kau gara2 kau purposely bawak slow siput kat lane laju sebab saje nak dengki kete belakang tu yang  dari tadi asyik beaming and honking semua kereta muahahaha.. Hoii, kalau nak laju sila naik airplane.

Plus you started forgetting things, macam temporary memory lost or something. Like you're in the middle of doing something dengan khusyuknya then for no reason or watsoever tetiba you went like eh aku tengah buat apa ni ek and it took you like whole 5 minutes to remember what you were doing.


Bila someone yang korang kenal tetiba berperangai camtu, of course korang akan risau. Betul? Apatah pulak bila kau sedar benda tu jadi kat diri kau sendiri. Like, scary gile okkay..


Ok, I'm using the word "like" once too many time. Tetiba rasa cam gile bimbo.. Bimbo yang gile? Oh tidak uolss...


Pftt. Like, wateverrrr~

3 comments:

HaNiM PoSh said...

sile rujuk diri ke pakar jiwa dlm masa segera~~

d'enricher said...

Cuba cerita tentang Harimau.

Just Dropping by cari cerita tentang Pak Belang.

Best Rgds, apa juga istghfar insyaallah akan membantu, pastikan ikhlas.

Your Blog is #45 that I have visited of 115 participants from the Tiger Blogfest 2010.

AdiHana said...

hanim:
aku just kurang kaseh syg jek. so kekaseh, sila beri kaseh syg secukupnya pada saya~ :P

d'enricher:
thnks for visiting. More entry on harimau coming up tis week! :)

Insyallah, sama2 istghfar utk saya :)

nRelate All Blog Sections