"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, April 30, 2010

Pukul berapa datuk harimau~

Kalau korang tengok kat home page Maybank2U tu pun dah ada alert:






Never login via email links!!


Haa dah terang2 Encik Harimau pesan kan, maka if kamu dapat email macam ini then xperlu layan. Jangan terpengaruh dengan pujuk rayu mereka itu ok.



On the other note, I saw this at a basement carpark middle of last month.



Gile cute kan? Memula aku ingat bas skola Shinchan ke hapa tapi tak nampak pulak telinga and ekor dia segala. Btw, A Famosa tu kat Melaka kan? Then shouldn't they be painting the car with kancil theme instead of harimau??

I was thinking of posting it for Tiger Blogfest 2010 last week, tapi si monyet tuan punya kamera tu tak ikut arahan bila aku requested him to email me those pics. Sudahnya telat laa entry ni.

Tapi masih belum terlewat for all of us to save the tiger. So, lets go to the zoo y'all!!!


Ok xde kena mengena...

No comments:

nRelate All Blog Sections