"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, April 1, 2010

Perempuan kepochi? U think?

Adi!!!!

Cissssss camne laa mamat ni bleh sesat ke sini nih... Hey... (with all owh-I'm-so-happy-to-see-u face. Ok lakonan semata)

*Hugs*

Wey mana u pegi? Lepas degree terus hilang. It's like nobody ever heard of u anymore. Where have u been ah? Eh u look different lah..

Hiding la, obviously.. Mana ada pergi mana pun. [I'm] Around. Sibuk keje sket..

Wahh dedikasi.. Sibuk sangat kerja? Hmm u nampak comot sikit kot..

Yup. Memang [sibuk] [and comot.]. Pftt~

Apa yang sibuk sangat tu? U keje apa ek? Ni sampai serabai je I tengok nih. Bz sgt ke sampai xsempat nak grooming babe? U dah xmacam dulu la. Dulu u bla bla bla.. Ok2 I was better. Drop it already will u!

Banyak [benda] nak kena buat. I'm not in my field kan so banyak la benda nak kena belajar. Plus nak buat keje lagi. So it takes double [the effort]..

Ok ok. Sounds important. Mesti gaji banyak nih.... (sambil grinning cam nak mintak penyepak) How much they pay u? Eh lepak jom! I kan student je, mana ada duit. So u belanja eyh! Haha! Bodoh tak kelakar ok!! Bla bla bla..

.

.

.

Esoknya.

Front page Kosmo!

Lelaki ditemui mati dengan mulut terkoyak hingga telinga, dipercayai angkara amukan seorang perempuan.

Ok itu hanya berlaku dalam imaginasi aku sahaja. But still, it's a real pleasure if it could come true.

Mulut cam longkang!

5 comments:

HaNiM PoSh said...

kahkakakahkahkahakah..(mcm bunyi kahak lak gelak aku)..hahaha
siyes..terguling aku gelak baca kosmo tu..

isabelle said...

mulut busuk giler.
maka slps bberapa hari, perempuan yang mengamuk itu pun direman utk membantu siasatan.hehe

eqbalzack said...

salam...singgah jap...
ada soalan bermain di minda anda? hehe

Mimie.Candy Cane said...

huhuhu..abg eq dh muncul..takyah la sy bgtau lagi eh..hehehe

AdiHana said...

hanim:
guling tu elok2. kang xpasal2 kau pulak masuk kosmo ekeke~

is:
dan dianugerahkan pingat keberanian. haha. tiba2~

eqbal:
salam encik eqbal :)
saje nk tau, encik eqbal student course SHE ke?

mimie:
tengs awak.. :D

nRelate All Blog Sections