"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, April 12, 2010

Ini Harimau


*gambar encik Google yang carikan

Tahu. Itu harimau. Ye orang bodoh pun tau. Tapi apa kita nak classified-kan orang yang tak tau harimau tu apa, rupa macam mana? Lagi teruk gamaknya dari orang bodoh..


Korang nak ke keturunan korang dilabel camtu just because mereka tak tahu hapekejadah harimau tu sebab harimau dah pupus, along with so many endangered animals.


Aku sumpah tak nak.


So marilah bersama2 selamatkan harimau ni yek, supaya generasi depan tahu dan kenal harimau.

Dan tak jadi lebih teruk dari si bodoh.. (^____^")







3 comments:

HaNiM PoSh said...

ko ngaper adi??

Monyet King said...

Adi. TQ for putting this up.
MK/POTM

AdiHana said...

hanim:
aku join Tiger Blogfest. click la kt atas gmbar rimau tu n join la skali..

m.k:
my pleasure :)

nRelate All Blog Sections