"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, April 26, 2010

Contoh Pekerja Rajin.

Aku adalah teringin nak pakai oversized kemeja dengan big belt / clincher. Tetapi I looked funny in big shirts sebab macam tiba2 ada ranting kayu terjulur dari lengan baju dan badan berdiameter papan memang tak sesuai pakai wrist accessories. Apatah lagi bila badan papan itu dilengkapi dengan rear asset yang tad to big for the body. Sungguh tak seimbang~

Seram okkay.



Baiklah Cik Adi, kamu dah puas berangan kan? Sila sambung kerja sekarang.

4 comments:

HaNiM PoSh said...

kahkahkahkahkah

isabelle said...

mengapakah kao tidak shave dahulu misaimu ittew, adeqku?

AdiHana said...

misai lambang kejantanan. *isk*

itu adalah kenangan dari miji maka harus disimpan :)

Emi Dino said...

ngok siut!!!

nRelate All Blog Sections