"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, March 16, 2010

AZAM

Aku tau dah bulan March skang ni. Memanglah normally orang buat azam awal tahun, so what? Takde undang - undang menyatakan larangan membuat azam tengah2 tahun.


I hereby challenging myself untuk tidak memotong pendek rambut dalam tempoh masa 2 tahun. Dulu pernah bela rambut panjang, took couple of years jugak la. Tapi itu adalah tidak disengajakan dan berlaku tanpa niat. So kali ni since nak buat dengan niat, maka dugaan pasti adalah melampau. So let's hope aku berjaya menahan godaan haha. Ceh cam berani sangat pun nak pegi gunting rambut kan~


Current mission aku ialah back being Adi. The old Adi. Walaupun lately hidup aku adalah kucar kacir, tapi the silver lining started showing already. Harap2 silver lining tiu akan diikuti dengan red lining, orange lining, yellow, green, blue, indigo dan violet lantas membentuk pelangi nan indah~ Kes pengaruh fantasi Disney. Feeling lebih layan movie The Princess and The Frog aritu, boleh? :P


Another mission ialah untuk mencari teman hidup..........

5 comments:

HaNiM PoSh said...

dah dpt nanti pass kat aku sekor~~

~adeQ~ said...

jom dating layan ALice pulak....

isabelle said...

wah wah wah...dah menghampiri seru rupanya.

AdiHana said...

hanim: xde maknanya. aku nak cari satu je, cukup utk aku sorg.

adeq: jom!!

is: oh no no. not even close~ :)

Emi Dino said...

mak kata.. jgn mengada cri reramai...

nRelate All Blog Sections