"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, October 29, 2009

Twenty seven!!



My Dearest Hanim Gojes..


Happy 27th Birthday Anniversary!!!


We share the same obsession over shoes (heels in particular),
and now we share the same age (lambat la kau babe!)



Dan dengan ini aku hadiahkan satu sessi Shopping Spree Bersama Adi
sempena sale hujung tahun ni.


Err shopping jek sesama, tapi bayar sendiri2 eyh.. :D


Lebiu babe!! ~ ♥

Wednesday, October 28, 2009

Kerana Pulut Santan Binasa

Editor's note:
Entry adalah sedikit emosi. Ini adalah kerana penulis dipengaruhi bulan yang sedang mengambang penuh. Harap maklum.

Haha.

* * * * *

It's amazing (and damn annoying) how a simple act of being friendly can cause such misunderstanding and (almost) a chaos.

Who would've thought a simple friendly chat could spell potential disaster..

How on earth the so called genius (whateverrr!!) could came up with those ethical guidelines of dos and don'ts whereas it's a well known fact how different individual has different perception and responds differently to different events and acts. Clearly no guidelines or rules or regulation or whatsoever-yang-sewaktu-dengannya is applicable at all. Tak patut wujud pun.

It amazed me how poeple always misunderstood my act and myself. How things that I thought was innocent, things I did out of good intentions turned out to be huge annoyance and disturbance to others. Usually, I just took the blame. Yelah. must be me la kan. Kalau tak takkan laa dorang nak buat pakatan khas bagai just to go against me. Lagipun it's not us to judge ourselves. Tapi yang hangennya bila orang lain yang buat, nampak macam ok pulak di mata dorang. Bila aku yang buat, apesal pulak jatuh hukum dosa besar?? Harussslah aku rasa berbulu atas bawah kannnn......


Humans.
I could never understand them.
*sigh*

But the thing that amazed me the most is how the oldies could simply put the blame on pulut atas kebinasaan si santan ittew...

Kesian encik pulut. Xpasal2 jek..


Tuesday, October 20, 2009

Curi masa kerja sekejap

These past few months (8 months to be exact), I figured out it is harder to dress down than to dress up.

Haih.. (-__-)

Boyyy, I really need a break.

Monday, October 19, 2009

Syawal dah nak habiss....


Hye all.

I had a rather bizarre and [another] tiring weekend. It's been fun though. Or else there'll be nothing to reminisce, talk or laugh about. And my life would turn out to be a book with so many empty chapters (wahh tiba2 menjadi sgt optimistic kaannn..) :P

Anyway, just wondering...
How would u feel if all of the sudden the Devil started being extra nice to u, showing thoughts and feelings, talked to u nicely and even doing good deeds? How would you react to that? Please be reminded that we are talking about a DEVIL here.

Please. I'm in desperate need of advice.

Friday, October 16, 2009

untuk perempuan itu


I know I was being harsh to you. I cant help it. U asked for it anyway. But I want u to understand that I meant no harm (walaupun kata2 aku memang menyakitkan hati dan telinga kau ahaks!).

I just dont understand why u have to be mean, particularly to me. At first I thought it was me, maybe I annoyed u so much nobody could ever imagine. But even when we were not talking and I kept some distance, somehow I guess I managed to annoy u that much, that u just cant let me be. Ada je benda kau nak cakap pasal aku. Apesal ek? U feel so insecure even at the sight of me izzit?

Babe, u should really turn your reality lights on.

News flash: I'm not perfect. Yes, everyone has flaw honey.
Go and ask if there's anybody who doesnt have any complaint against their own self. Why do you think those beauty treatments exist? Complete profile dari yang canggih manggih sampai la yang ke ridiculous type, dari yang murah sampai la yang ke insanely expensive. Nobody was born perfect. Show me one person who was born flawless and I'll be your slave forever. Dont u know there are people who would go to the end of this world just to make themselves look good and feel good?

To tell u the truth, there are things about me that I dont feel happy about. Kau ingat seronok ke jadi kurus? Kurus macam aku ni pun dah xbest for so many reason. One of the most obvious reason is people talked about it. My kurusness tend to become their fav topic to be discussed. Padahal kau pun tau aku ni xdela kurus mana. There are people out there yg more outrageously kurus kering dari aku. Yet, orang sekeliling aku still have so much to complain. Kau ingat aku xsakit jiwa ke? Tu baru satu. Ada banyak lagi yang aku tak sanggup nak cerita kat sini. Lagipun aku xdela gile sangat nak membuka pekung di dada ku inniew..

To make u feel better, I also hate my boney arms - people make fun of it. And my skinny leg - I hate the most when people touching it. I think my butt is way too big for my body - it makes me feel as if my body is in imbalance proportion. And my skin is way far than perfect - ia adalah sgt sensitif and prone to I-have-no-idea-how-to-pronounce-it allergy attack. Cuma my facial skin je la kot yg behaving normally.. There. I hope I make your day.

I have so many other flaws that I secretly wish I never had. And there are things about me that I'm more than willing to change for the world. But since I cant do nothing about it (yet), I guess I just have to live with it. That taught me to make the best out of the worst. U should give it a try darling, then maybe u can be happier and start enjoying your life to the fullest instead of bersusah hati sepanjang hayat memikirkan kegembiraan orang lain like nobody's business.

Tu je lah tazkirah untuk harini. Need to get back to work. Have to, walaupun sekarang ni I could only think of my comfy blankie and I cant stop wondering what on earth is going on in my body system as it seems that I can get rid of the nausea and headache. Balasan tuhan la ni kot, mulut jahat sgt..

Owh for the record, that's my other flaw. U happy now?


Wednesday, October 14, 2009

Banyak cakap


Orang cakap:

"Best la kau Adi, tinggi lampai. Boleh jadi model" *pftt asal tinggi jek kena jadi model~


"Eh how you keep your figure eyh? U always been this skinny?? Eiii bestnya. Untung u xyah susah2 diet. Dahla u tinggi, boleh jadi model tau" *Again, the model thingey.. pftt!!


"I like la the way u do your hair. Especially kat hujung2 tu, wavy2 sket. Cantik la.." *Ni adalah masa rambut aku panjang dulu~


Aku cakap pulak:
Susah kot jadi tinggi nih. Nak pakai heels pun susah, nnt jadi makin tinggi. Pastu akan jadi center of attention sbb for sure I'll stand out of the crowd. Btw, aku xdela tinggi mana pun. Kira average jek la. It happens that org keliling aku yang xcukup tinggi, tu yang nampak cam aku ni tinggi hehe~

Semua orang pun cakap aku kurus sangat. Aku tau la aku memang kurus tapi kurus kering ittew adalah tidak benar sama sekali okkay.. Mak aku pulak selalu cakap aku ni tak sihat sebab aku kurus boleh? Mana pulak aku dapat DNA kurus ni kalau bukan dari dia.. Aku makan byk mana pun xjadi gemuk. Berak banyak adalah~


I always wish my hair was a bit wavier, if not curlier..


Pompuan tu pulak cakap:
"Ala Adi tu xde la tinggi mana pun. Biasa jek. Erra Fazira lagi tinggi dari dia kot! Cantik lagi"


"Tak cantik la kurus2 sangat. Macam orang xcukup makan jek.. Bla bla bla.. Eh takkan la Adi tu memang kurus camtu? Mesti dia diet. Tengok muka dia pun banyak jerawat sekarang. Confirm crash diet"


"Eii apesal rambut kau ni camni Adi? Dahlah kering. Kaler la sikit, buat rebonding ke.. Rambut lurus la cantik"


Aku pulak cakap kat pompuan tu,
Apekah compare aku ngan Erra Fazira.. Kau tu jumpa Erra pun xpenah, mana kau tau dia lagi tinggi dari aku? Nape tak compare aku ngan Tyra Banks jek. Kalau yang itu memang sah2 she's way taller than me. Tak kisah lah, at least aku takdela sependek kamu~


Cantik tu is in the eyes of the beholder. Tapi kalau dah semua orang cakap kurus tu cantik, maka nyatalah aku lebih cantik dari kau sebab aku lebih kurus dari kau. Terima lah kenyataan, lebih mudah kau nak menjalani kehidupan sayang..

Skinny is in my DNA. Aku tak perlu berdiet bagai to maintain this figure. Apatah lagi crash diet. Tak macam kau kan, diet sampai sembelit pun tak turun2 jugak kilo mu ittew.. Ni nak share sikit rahsia ngan kau. Kalau kau nak sentiasa kurus cam aku, kau bela la hantu ke, jin ke. So kalau kau makan banyak mana pun, kau takkan jadi gemuk sebab semua makanan tu akan di-consume oleh makhluk belaan kau tu. In fact, kau akan jadi makin kurus. Dijamin berkesan.

Aku xkesah pun dgn jerawat2 kat muka aku ni. At least dulu kulit muka aku mmg azali licin tanpa sebarang noda. Bukan cam muka uols yang sedia menggerutu sejak sebelum baligh lagi tu kan.. Aku tau nnt jerawat2 ni akan hilang, bukan aku xpernah kena jerawat attack camni. Eh kalau tak silap kau cite kau abes beribu2 kat facial saloon kan? Apesal aku tengok muka kau camtu jugak, makin berkerak adalah. Oo mungkin that well-reputed-international-brand saloon tu tak bagus kot. Kalau tak mesti kau dah secantik Erra Fazira kan?


Nak soh aku kaler rambut, buat rebonding? Apesal, supaya rambut aku jadi sama karat cam rambut kau tu? Rebonding bagi rambut aku jadi keras ketung cam rambut kau tu? Terima kasih je la byk2. For your info, aku ni dah 27 tahun tahu. Sepanjang hidup aku, aku dah puas kaler rambut ngan macam2 kaler. Di usia ini biarlah aku puas merasa berambut hitam pulak sebelum ia bertukar kelabu nanti. Btw, rebonding tu is soooo last year. Kau kan stylo mylo katanya, xkan tu pun xtau? *opss..


Iye, mulut aku memang jahat. Kau terasa? Matilah kau!!

Tuesday, October 13, 2009

Pengumuman untuk rakyat jelata


Sila baca entry ni *click*

Adalah sangat tak adil lagi pendusta kalau ada jugak yang cakap aku ni kurus kerempeng.


Friday, October 9, 2009

Sendiri. Sunyi. Sepi.


Minggu ni adalah minggu yang sangat penat. Monday and Tuesday were packed with ISO audit activities. From factory at Balakong back to office here at Puchong. Wednesday was busy with papers - reports, documents and scraps. I hate paperworks!! *pfft.


Yesterday I was on MC. Migraine plus loya. Tu pun kecundang setelah 2 hari menahan sakit kepala.
Doctor: Sakit kepala & loya is it? Fatigue?

Me: Yep. Also having difficulties sleeping..

Doctor: Ok. U dah kawin?

Me: Belum (Serious-faced)

Doctor: (Smile) Ok. So your blood pressure is relatively low..

Me: O ok (dah tau dah..)

Doctor: Maybe that explained the headache and nausea and all. Bla bla bla.. Eh u don't go out dancing?..

Me : Err only on the weekends... (Huh?)

Doctor : You should dance more u know..

Me : Ok.... (Double huh??)

Doctor : ... I mean u can do more activities, like dancing or aerobic and all. It helps with the low blood pressure u know. Bla bla bla..

Me : Ooooooo.... (huhu~)

So as per advised by the doctor, last night I faithfully went out dancing. hehe~


Dan akibatnya pagi ini aku adalah sangat mengantuk. Dahla kena tinggal sorang2 dalam opis nih while everybody went out for lunch break. Fuct. Harini ialah Jumaat, maka lunch break ialah 2jam. Fuct Fuct.


Bosannya!!! Nak tidur!!!!! *yawn*


Friday, October 2, 2009

Angpow hari raya saya

Raya tahun ni xdapat angpow, tapi dapat hadiah.

* * *

Modeled by Jujut

* * *

Yup, I got a handbag.


First time pakai barang inspired camni.

.

Jenama adalah Burberrys (kompem kembar Burberry)


.

Logo kuda terbang ittew adalah sangat visible (compared to the Burberry),


.

Stiches-nya adalah benang putih dan tidak kemas.


.

Material pula adalah the smelly PVC.


.

Harganya pastilah bukan ratusan ringgit (apatah lagi ratusan pound seperti Burberry ittew)

.

Tetapi saya tetap menghargainya sepenuh hati.

.

Your thought matters the most sayang.. :D

So tengkiu banyak2!!

♥ ♥ ♥

.

Err harap2 tahun depan bleh dapat yang Burberry nyer la yek, instead of this Burberrys (larikkkk!!!)

Dear oh dear


I had a fight conversation with Mr. Dear last evening.

As usual, like any other "conversation" I had with some of my frens lately, ianya berpunca dari me being soooooooooo busy.


Dear,
I tak cakap u salah. Dan I tak cakap yang I totally betul. But comes to think about it, memang sangat tak fair la when u said it yourself yang I told u so little, yet u dah boleh jump to conclusions. That's just as equal as making assumption sayang oii.. Pastu marah I pulak bila I ckp u were making assumption. Sooooo unfair.

Please dear, next time please let me finish. Ni belum apa2 u dah jumped in. I didn't even have the chance to finish my sentence. So how can I start? U buat mcm tu, it's like u said u wanna listen to me talking but u did all the talking instead while u should do the listening. That's why most of the time, I memang saja xcerita anything to u.

I admit it and I'm more than aware that it was my fault to start with. I stopped calling and texting. I did that to everybody, including to 2 of my bestfren. Bukan u sorg je yang maki I, semua org pun did the same thing. But at least lepas sessi makian tu, they gave me space to talk. And guess what, they LISTENED.

I did what I did and I turned out to be the busiest-person-on-planet-Earth not solely because of my work. My work is just one of the main reason as I spend half of my day at work. Tapi u only notice that half, and ignoring the other half. For your information, the other half tu I have to spent it on myself la kan, which myself tu referring to my family & I. So whenever I don't have to spent time for my family, I will spent it on me. And whenever I don't have to spent the limited time to me, baru I spent it on others (which happens once in a blue moon).

Dear,
Sorry I have to make it so public like this. I'm just trying to be honest and I'm trying to get your attention. I understand if u don't like this but this is the only option I have. Yelah memandangkan I kan sibuk yang teramat, takut la xde masa nak jumpa u and explain. I taknak la pulak benda ni tergantung any longer, as u said it's been long enough.


And to all my frens (especially both my dear Seri n Amz), I am truly sorry. Especially to those yang asyik tertipu dengan janji2 manisku ittew. I sedar okkay, I selalu berjanji tapi susah nak tepati. Truth is, I was just trying, making the effort to hangout and spent time together tapi malangnya bila tiba masanya tu, I'm not available la pulak. That's why i decided it should be easier to stop calling and texting, so I will not be obligate to anybody. Dan aku pun xdela jadi munafik, dah janji2 pastu tak tepati. Memang haram jadah la sangat kann..

So Mr. Dear, I am truly sorry from the bottom of my broken heart.. *nanges*

nRelate All Blog Sections