"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya ;)


Arini aku demam. Dah 3-4 hari sebenarnya aku diselubungi rasa weng, loya2, serta batuk2 dan bersin dan kadang2 sakit kepala juga. Tapi pagi tadi saat nak bangun bersiap pegi keje rasa tak larat sangat. Dah la malam tadi pun xleh tido dengan tenang. Asyik bersin. Dan hasilnya harini kul 2 baru aku sampai opis muehehe~


.

.


Keje banyak. Demam2 pun kena buat keje jugak.. *haih*


.

.


Dah nak cuti raya. Tapi Boss still xkuar memo lagi berapa lama kami bercuti raya. Nak buat cuti sendiri keje tengah banyak pulak. Projek dah nak start.. *haih*


.

.


Record baru untuk aku tahun ini: Aku xshopping raya pun..... *haih*



Me soooo unhepi!! ;(


No comments:

nRelate All Blog Sections