"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, September 4, 2009

Laporan untuk minggu ini


  • Isnin, 7 September 2009 adalah hari cuti untuk Selangor sempena Nuzul Quran. Tapi cuti itu semua tak bererti bagi ku so boleh abaikan je cuti tu.

  • Aku dah boleh rasa rambut aku dah makin panjang walaupun haircut ku ini baru berusia 6 hari. :) Haha sangat obsessed ngan haircut baru okkay!! :P

  • Selalu para pemandu being reminded of not to memandu laju, mematuhi hadlaju di jalan raya demi keselamatan pengguna jalanraya, etc etc. Even kat driving school pun ada ajar tentang ini. Tapi kenapa xde sapa nak kisah to remind tentang pemanduan perlahan? Kepada sesapa yang nak drive slow se-slow siput tu sila jalan kaki je lain kali k *Curse*

  • Aku rasa Ramadhan tahun ni adalah paling xbest. Don't ask me why.

  • Cakap pasal Ramadhan, baru aku perasan tinggal lagi 2 minggu nak abes bulan puasa.. 2 minggu lagi dah boleh raya!!

  • 2 minggu?!! Baju raya aku tak jahit lagik weh!!!!! *pftt*

3 comments:

mimie said...

woit..pat2 cari baju raye..kang x vouge pulak di hari raye..

isabelle said...

jom cari baju raya, adi.
akak pun x beli lagi nih...

AdiHana said...

mimie: tulah. nak cari baju wit labuci seluruhnya. barula vouge plus diva ekeke~

is: hmm nk cari baju pun xde sempat rasanya nih ;(

nRelate All Blog Sections