"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, September 24, 2009

Gema Takbir Di Aidilfitri (II)


Hari ni aku dah kembali bekerja. Kat opis skang ada 4 orang je termasuk bos. Yang lain cuti. Fuct.


Saat ini aku sedang curi tulang, meroyan berpoya2 surfing the net tanpa mempedulikan kerja. Malam tadi travel all the way from kampung to KL, jejak KL trus dapat panggilan for lepak sampai ke pagi, then balik rumah bersiap trus ke tempat kerja. Tabah kan aku? So sekarang aku adalah sangat letih dan mengantuk, maka terpaksa la aku update blog & edit gambar raya. Gile tengah mengantuk2 ni nak hadap report?! Ada aku tersembam tido kat meja ni kang. Mampus xberkat lagi gaji aku harini. Fuct.



Raya tahun ni yang paling bergaya ialah Awan. Aku belikan dia tinted baru, 75%. Aku belikan yang murah je, tapi cukup untuk buat Awan kelihatan hensem habis. Tapi since dorang tak remove the old tint layer so ada few surfaces yang nampak tak cantik la. Pastu the layer on fixed window pintu belakang dorang tak lay properly to the actual size of the glass so ada gap sket all around the window. Tint layer kat tingkap belah co-pilot lak dah peeling at bottom end of the glass. Celaka punya apek tinted, dasar tint murahan. Fuct.



First konsert Black Eyed Peas kat Bukit Kiara tahun 2004 dulu adalah sangat gile best, tapi masa second concert at Genting 2 tahun lepas aku xdapat pergi. Maka aku telah berazam bahawa next concert dorang kat Malaysia sumpah aku mesti pegi. So bila kerajaan umumkan yang Muslims are finally allowed to attend the concert, aku dengan bersemangatnya mencari tiket. Hari ni dah hari 24hb. Konsert esok. Tiket tak dapat2 lagi. Venue konsert sekangkang kera je dari tempat aku. Fuct.

Fuct.

Fuct.

. . . . . .


Anyway, Selamat Hari Raya Aidilfitri to all. Adi dengan ikhlas hati dan rendah diri memohon maaf untuk segala kesalahan yang disengajakan atau tidak. Semoga dengan kemaafan ini hidup kita sama2 lebih diberkati-Nya. Insyallah..

4 comments:

Luca De Ketiak said...

abis raya mencarut je lu tau.

fuct betul!

AdiHana said...

lepas geram kot, sebulan kena puasa mencarut haha~

mmg fuct.

*haih*

Mizzy said...

tunait gona be a gud nait

AdiHana said...

ENCIK MIZZY,

I OFFICIALLY HATE YOU.
*fuct*

nRelate All Blog Sections