"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, August 10, 2009

Lagi pasal cinta...


Haih, I guess my last 2 entries are controversial.



Aku dah post entry ni untuk mengexplain entry yang ni, tapi nampaknya masih ramai yang tak clear lagi ngan the whole idea of the entry. Pulak tu siap ada yang came up ngan spekulasi baru, mengatakan aku sedang keciwa derita dek putus chenta...


Kenapa mesti CINTA??? WHYYY??!!!!
See. Sooooo stereotype.


Memang, aku ada cakap entry tu bukan untuk kecundang dalam percintaan semata2, tapi ia tidak lah bermaksud aku terlibat dalam percintaan yang kecundang. Sibuk laaa si minah ni interview aku, siapakah those Hes tu, semata2 nak tau kisah percintaan ku yang kecundang ittew, boleh?? Ada ke aku cakap yang aku ni tengah frust melayan rasa cinta yang gagal? Takde kan... So jgn la pandai2 speku yang aku ni tgh frust pasal cinta. Lagipun to be honest, takde sape pun yg berminat ngan aku ni. Pompuan yang tak macam pompuan, pemalas yaa ampun, comot lagi kalut serba serbi, terlalu sayangkan Awan Gulingnya melebihi dari segala2, dan recently lebih mengutamakan kerja. Kau nak? Aku pun xnak ngan diri sendiri kot...


Tapi kan, itu tak bermakna entry ku ittew tak berkaitan langsung dengan chentaaaa.... *ngee~*
(Haha matilaaahh aku kena carut dok mengkonpiuskan org ekekeke~)

6 comments:

mimie said...

aaarrrghhhh.....mane satu ni?? (smbil hantok2 kepala kt dinding)

AdiHana said...

opss..

sabar cik mimie, sabar k.
bawak bertenang.
ekeke~

Monkey D Luffy said...

takpa2 aku buat2 faham

hehe

AdiHana said...

itulah sebaik2nya encik luffy~ :D

Luca De Ketiak said...

kamu frust dgn sape ni?

meh abg luca belai kamu meh..

hahaha!

AdiHana said...

belai??

owh abg luca~

hehe.

nRelate All Blog Sections