"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Thursday, July 2, 2009

Di Persimpangan Dilema


Merujuk pada entry yang lalu, ini adalah rupa bentuk rambut anganan akak ittew..




Bayangkan betapa seronoknya akak nanti berjalan di persisiran pantai uols, sambil rambutku yang panjang ittew beruraian di tiup angin bayu.. Oowwhhh indahnya!!

. . . . . . . . . . . . . .


Tapi malangnya sekarang anganan ku ittew telah tergugat dengan keindahan ini pulak:




Cambest la pulak rambut this length with this style. Dahla aku ni memang xsuke sikat rambut, ditambah lagi dengan tuntutan kerja yang me-limit-kan waktu untuk sessi kecantikan (chantek ke...). Rambut camni mesti lagi senang nak maintain kot. Sekali member aku bleh lak racun baeeek punya ckp cut nih sangat seswai ngan muka aku.. memang menggugat iman tol la! Manyak cilakak la lu Tipah (bukan nama sebenar)..


*Gambar adalah diambil dari sini. Selain terpengaruh dgn himpunan baju2 yang cute, boleh juga menghayati kechomelan para modelnya. Sekian.


7 comments:

Pika said...

Rambut panjang la cun! Bile lagi nak merase noks. But somehow yang pic #2 tu suits u the best. Muka korg nak same dh ni. Haha.

AdiHana said...

Aiyooh tu dia cik Pika menambah racun si Tipah!!

The other thing is, i luff wavy hair. Kalau nk tgu rambut panjang tu then nak buat wavy2 lagik mmg bertahun la ku harus menunggu isk~

haruan tasek said...

rambut panjang lagi menarik.....

Tijah said...

dik..gamba profile tu mmg ko sengaja tambah misai ke dik?

AdiHana said...

encik haruan, mmg menarik tapi rambut pendek tu cam attractive lak ekeke..

aah kak, memang sengaja tambah. tapi bukan saya yg buat, bespren ku yg bernama miji ittew yg sabotaj gamba saya isk..

Emi Dino said...

udahlah dik..balik lah ke pangkal jalan...pakailah tudung.. lgi bagus...hik..hik..
aku doa siang mlm biar ko dpt laki yg akan suruh ko pakai tudung..AMIN

AdiHana said...

AMIN..

doa yang murni & suci.

tapi kau agak2 aku nak ke dengar cakap laki aku tu ngehehehe...

*belum apa2 lagi dah berciri isteri durhaka hoho

nRelate All Blog Sections