"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, July 24, 2009

Angel on my shoulder but..


I really believe that I have an angel on my shoulder.



No. Can't be just an angel. Must be more. Angels. At least more than 10.


Sebabnya aku selalu sangat berlaku baik dengan semua orang disekeliling aku. Aku akan selalu cuba sedaya upaya menghulurkan bantuan, sentiasa sedia untuk mendengar luahan hati, sanggup berkorban masa dan tenaga dan juga wang bila diminta. Aku akan ketawa untuk orang walaupun aku tengah rasa nak nangis sangat2. Dan aku akan menangis dengan orang walaupun aku tengah rasa cam nak tergelak gile2. Baik kan aku?


Tapi sejak akhir2 ni aku selalu terfikir cam best je kalau dapat pukul orang. Mesti seronok kalau dapat langgar orang, pastu tinggalkan orang tu mati kering kat tepi jalan. Tak pun tolak orang jatuh tangga guling2 dari tingkat 13 sampai ke bawah. Paling best kalau dapat sumpah orang kena sembelit 2 - 3 minggu. Owh pasti dunia ini rasa lebih indah....



I do have angels on my shoulder, but I also have devils in my head.





*Bawak bawaklah ingat Tuhan Adi oii!!! Astaghfirullah...



6 comments:

HaNiM PoSh said...

yerrr.....aku pun rasa sebegitu jua..kalo lah islam bg membunuh..yerr membunuh...

Emi Dino said...

adik....betul...aku pon setuju..kalau lah boleh bunuh orang..sebb aku pon rasa nk membunuh dr semalam..
tp kan dik yg aku x setuju adalah perenggan2 awal post ko kali ni..heheheheeeee

isabelle said...

sabar, adi.
ni setan mana pulak dok rasuk minah ni.

AdiHana said...

hanim: kalau la mbunuh tu legal, kau akn jd partner-in-crime aku okeh!!

kakak: jelesssssss....

pn. is: setan blom rasuk lagi, baru bisik2 je ngehehehe..

Nas said...

same.....rase nak bunuh...

.


.


.


...rase nk bunuh kak die.....haha!

AdiHana said...

sampai hati nas!!! *menci*

nRelate All Blog Sections