"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, July 24, 2009

Angel on my shoulder but..


I really believe that I have an angel on my shoulder.



No. Can't be just an angel. Must be more. Angels. At least more than 10.


Sebabnya aku selalu sangat berlaku baik dengan semua orang disekeliling aku. Aku akan selalu cuba sedaya upaya menghulurkan bantuan, sentiasa sedia untuk mendengar luahan hati, sanggup berkorban masa dan tenaga dan juga wang bila diminta. Aku akan ketawa untuk orang walaupun aku tengah rasa nak nangis sangat2. Dan aku akan menangis dengan orang walaupun aku tengah rasa cam nak tergelak gile2. Baik kan aku?


Tapi sejak akhir2 ni aku selalu terfikir cam best je kalau dapat pukul orang. Mesti seronok kalau dapat langgar orang, pastu tinggalkan orang tu mati kering kat tepi jalan. Tak pun tolak orang jatuh tangga guling2 dari tingkat 13 sampai ke bawah. Paling best kalau dapat sumpah orang kena sembelit 2 - 3 minggu. Owh pasti dunia ini rasa lebih indah....



I do have angels on my shoulder, but I also have devils in my head.





*Bawak bawaklah ingat Tuhan Adi oii!!! Astaghfirullah...



Thursday, July 23, 2009

Hey at least aku update okkay!!!


Harini aku rasa sangat letih gila. Plus I'm bloated like hell, very hungry and sooo much in pain.



.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Cane nak gi shopping ni weh!!!!!



Fuct fuct fuct.


*pffttt!!*


Note: Mesti aku kena maki ngan Hanim lagi buat entry camni. Jgn marah haaa. Nanti kena jual ekekeke~


Monday, July 20, 2009

Jeritan Batinku


As for now, bulan ni adalah bulan paling sibuk for me this year.



*Sigh*


.


.


.


.


.


.


.


.



Tu je la nak bagitau.

Thursday, July 2, 2009

Di Persimpangan Dilema


Merujuk pada entry yang lalu, ini adalah rupa bentuk rambut anganan akak ittew..




Bayangkan betapa seronoknya akak nanti berjalan di persisiran pantai uols, sambil rambutku yang panjang ittew beruraian di tiup angin bayu.. Oowwhhh indahnya!!

. . . . . . . . . . . . . .


Tapi malangnya sekarang anganan ku ittew telah tergugat dengan keindahan ini pulak:




Cambest la pulak rambut this length with this style. Dahla aku ni memang xsuke sikat rambut, ditambah lagi dengan tuntutan kerja yang me-limit-kan waktu untuk sessi kecantikan (chantek ke...). Rambut camni mesti lagi senang nak maintain kot. Sekali member aku bleh lak racun baeeek punya ckp cut nih sangat seswai ngan muka aku.. memang menggugat iman tol la! Manyak cilakak la lu Tipah (bukan nama sebenar)..


*Gambar adalah diambil dari sini. Selain terpengaruh dgn himpunan baju2 yang cute, boleh juga menghayati kechomelan para modelnya. Sekian.


nRelate All Blog Sections