"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Tuesday, June 2, 2009

Twenty- seventh


1 June 2008


Heppy 27th Birthday to me!! YEAY!! *clap clap*

Alhamdulillah
dah masuk tahun ke 27 aku hidup hehe...

Just like usual, birthday tahun ni sama je cam tahun2 lepas. Which means ia berlalu tanpa any official celebration beriya2 bagai. My family ada beli kek, tapi aku yang derhaka ni xsempat nak potong pun kek tu sebab aku syok keluar berdatingan sepanjang petang sampai ke pagi pergi nonton wayang dan berlepak2an huhu.. Tu la, konon nak suprise aku la kot, beli kek then tunggu aku balik untuk potong kek sama2. Yang aku ni pulak bateri fon dah kong, cam biasa la kes lupa nak charge fon. Pukul 2 pagi baru aku balik. Last2 dorg la yang surprise sorg2 kuikui..

Anyway, aku still heppy sebab aku still dapat wishes for my birthday. Tandanya masih ada lagi somebody out there yang still remember and care for me. The tought that counts the most kan.. Tapi kepada sesiapa yang dah dapat request hadiah ku ittew, korang takkan bisa terlepas dari menunaikan kewajipan untuk me-materialize-kan request ittew ngehehe.. *wink*


8 comments:

Cik Pika said...

Happy 27th birthday Adi!!!! Same age with my sister. Kena pggl Kak Adi ni. Haha.
A year older, a year wiser, a year sexier. Yeeeehaaa!
Happy days ahead. :)

AdiHana said...

tengkiu2!!! ^_^.

perlu kah a year sexier ittew cik pika...

StingRay said...

ok.

selamat hari terjadi.


=)

Kay-dee said...

HAPPY BDAY KAK DI...lewat skit...company baru payah nk online...huhu....wish u all d best all yer ahead...

AdiHana said...

stingray, hari lahir la.. hari terjadi tu xtau lak bila the exact date. nnt cek balik ngn my parents ngehehe.. :P

kaydee, mekacih manyak2 dear..muahks!

~adeQ~ said...

nanti bg e-mail kt navygal842004@yahoo.com.....aku nak invite g blog....

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Lagi satu nk bgtau..happy besday belated!!

Mr K said...

Happy birthday there. Bila nak kahwin hehe.

Btw, feel free to take a look on my blog =)

nRelate All Blog Sections