"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Monday, June 22, 2009

Tunggu dan terus menunggu..


Setelah sekian lama, baru harini aku dapat rasakan yang my hair is finally getting longer. Lepas aku gunting rambut aritu, aku dah tak usik dah rambut aku. Adalah aku gi trim rambut sket awal bulan aritu, tu pun sebab my haircut dah out of shape.


Aku ada rasa menyesal sikit lepas potong rambut aritu. Walaupun that cut did look good on me, tapi kekadang terfikir jugak, if only aku tak berani sangat gi potong rambut aritu, pastinya rambut ku kini dah panjang hampir mencecah pinggang.

Actually I've been longing to bela rambut panjang mengurai ala2 Fouziah Ghous, so pas ni bleh la akak feeling2 sambil belai rambut ku ittew. Next time kalau gi tepi pantai kan, bleh aku biarkan rambut ku yang panjang mengurai beralunan di tiup angin bayu. Owhhh indahnya.. *matilah berangan sgt ahaks!

Namun sesungguhnya benar kata pepatah, penantian itu satu penyiksaan. Sekarang ni aku sungguh tersiksa menanti bilakah mungkin rambut ku akan sepanjang rambut Si Pojiah Ghous ittew. Ni pun aku dah puas ugut rambut aku soh panjang cepat sket, or else aku potong je. Tapi rambut aku ni buat kisah tak kisah je sebab dia pun tau, aku takkan berani nak gi saloon potong rambut nyer..

Sialan. *pffttt*

5 comments:

haruan tasek said...

indahnya gadis berambut panjang

Monkey D Luffy said...

aah

gadis berambut panjang seksi

AdiHana said...

owh..

u guys really think so??

hmmm mungkin itu antara sebab musabab ramai pompuan berambut panjang kot...

Pika said...

Ape lagi Adi. I nak simpan rambut pnjg tapi rambut i ni tumbuh slow sgt. Dah patut2 bwk diri ke Yun Nam Hair Care kot. Huhu.

Takyah tunggu tepi pantai. Kat kedai mamak ada kipas besar pon layan gak. Haha.

AdiHana said...

pika,
jom g yun nam.
pastu kita gi lepak mamak.
layan... haha..

nRelate All Blog Sections