"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Wednesday, June 17, 2009

Sebab Adi Tak Suka Sikat Rambut


This is my look for today.

Muka gile suci kan?

Macam sial.


Tah ape mimpi tah rambut aku arini, dia jadi straight lak. Ni musti sebab aku terrrrbrush my hair pagi tadi lepas cuci rambut. Dahla shirt keje aku pakai harini bertemakan ala2 cute and sweet, rambut aku lak layan meluruskan diri. Memang kena la tema "sweetness to diabetic" gittew ngehehehe.. Kalau mak aku tengok penampilan aku arinih, sumpah mak aku akan senyum bahagia dan berkata "Oh daughter ku! Akhirnya..." sambil mengalirkan air mata gumbira... *sob sob*

Pengsan!!!

4 comments:

haruan tasek said...

memang lawa begitu

AdiHana said...

tau.
tu la masalahnya..*sigh*

matilah perasan taw!! :P

Monkey D Luffy said...

ada org mengurat tak?

AdiHana said...

mesti la adaaa..

masalahnya lebih ramai yg mengarut dari mengurat huhu

nRelate All Blog Sections