"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, May 29, 2009

Tagged


1. Copy this award and put it in your blog



2. State 5 interesting facts about the one who gave u the award:
  • She was my lecturer during my degree back at S.A
  • She's just about my age (yess truth does hurt Puan Is ku.. *isk)
  • Selain menurunkan ilmu berkaitan alam sekitar, beliau juga rajin menurunkan ilmu jodoh-laki-keje-gomen-perut-besar pada saya. Tapi nampaknya masih belum berjaya ku praktikkan ilmu2 ittew..
  • Obsess ngan kulit tumit kaki kiri sendiri (waayyy freak dari aku haha!!)
  • Jgn tertipu dengan rupa innocent and badan kurusnya ittew, kerana disebalik itu semua hidden deep inside is all kind of evil and cheeky tots... suka ugut orang dia nih!!!
3. Then, state 10 facts/hobbies of yours before picking the next award nominees
  • Sangat suka junk fud dan segala makanan yang tak berkhasiat
  • Getting skinnier each year. Apa nak jadi lah aku nih.. Yet bagus jugak la kan, esok2 akak dah beranak pinak pun senang nak maintain kan uolss ngehehe..
  • Sangat sayangkan Awan Gulingnya.. ♥ ♥
  • Suka membaca, yet pelupa. And seems getting worst each day (haha nampak sgt tanda2 awal penuaan..)
  • Talking about pelupa, benda yang dilupakan selalu adalah perkara yang penting. Benda yang tahapa2 and xreleven senang pulak aku ingat. Hampeh diri sendiri!!
  • Merasakan menggunting rambut adalah perkara yang menakutkan..
  • Suke pergi ke dentist. Far enjoyable!
  • Love comics and cartoons. Jiwa muda katanya.. Walaupun!!
  • Compulsive buyer. Sbb tu tiap2 bulan I'm prone to bertukar status miskin tegar *sob sob*..
  • Selalu dapat gelaran Freak and drama queen. Tahapehape la kengkawan aku nih..
4. Choose 10 nominees for this award and describe them
  • Belladonna (She's just soo loveable.. She's sharp sket tapi hati baik)
  • Cik Pika (Saya rasa dia sgt shweet & chomel)
  • Hajah Esah (Just go visit her blog. Enuff said.)
  • Maymay (A royal monkey. Haha. I just love her!!)
  • Shidah (my long lost bestest fren ever. Luff u sgt2!!)
  • Jiha (minah ni dah angau gatal nak kawen. I'm praying for yer hepiness kez!!)
  • Adij (my ex-coursemate masa degree dulu with the most sweet smile)
  • Ola (thanks for reading my blog gurl! *wink*)
  • Nina Diaz (soul night-shift parner. Night shift ku xberseri tanpa mu babe :'(
  • Isabelle (plis refer to No.2 tq... :P)

4 comments:

isabelle said...

* Fact no.1 - oh...u r just like my sis. don't u create a big gap

* Fact no.2 - hehehe. good that u realize :P

* Fact no.3 - cepat dik oi... lambat2 kang, jadi lecturer awak yg sorg lg tu pulak. hahaha

* Fact no.4 - tapi tumit x lawa jugak :P

* Fact no.5 - yezza... ugutan berguna supaya anak2 murid berusaha mendapatkan A+.

isabelle said...

Pls vote for my darling Cikebum to be the toddler supermodel. Just click to this link

http://damiaqish.blogspot.com/2009/05/vote-for-toddler-super-model-contest.html

and leave a comment as.... TSMC_vote_30.

tq. hehehe

Kay-dee said...

thanks k di.....luv u

AdiHana said...

no worries.
Luff u 2 babe!! ^_^.

nRelate All Blog Sections