"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, May 8, 2009

Aduuuhhhaiii *sigh*

Ya ampunnnn!!!!!!

Tension lah aku. All this while, sepanjang kehilangan aku ni, I did make entries for my blog. And I was planning to publish it yesterday. Tapi..... (bak kata Nabil, ala2 typical drama Melayu hehe..)

Pendrive yang aku guna untuk save all the entries selama ni dah hilang tah kemana. Ni kes pinjam2 pendrive la nih. Colleagues aku kat opis nih, sorang pun xde pendrive boleh? So bila nak amik any softcopy dari PC lain, pendrive aku la yang terpaksa dilacurkan oleh semua org. Last2 xtau mana pegi. Hampeh betul la.. Sebanyak2 benda yang akak type selama ni, sepanjang kehilangan ku ini, untuk share ngan uolss semua hilang begitu sahaja. Frust akak uols.. *nanges*

Sekian sessi luahan perasaan ku..

6 comments:

Kay-dee said...

alaaaaaaaaa.... (keluhan kecewa)



hehe...xpe k di..ade ape yg nk share cpt2 la publish spy x hilang lagi =)

akan ku tunggu...bila tiba saat itu..akan ku tungguuuu....

AdiHana said...

uiihh gempak nih ada penunggu yang setia huhu..
terharu i uolss *isk*

isabelle said...

adi...
apa ke kokak sgt tempat tu smpi diorg xde pen drive?

adij...
pe cite?
still kat intel?

AdiHana said...

bukan xde, tapi mengada2..
huhu..

isabelle said...

sila naik stage thesnowwybear utk terima award. hehehe

AdiHana said...

mekacih puan isabelle..

akan diuruskan nanti :)

nRelate All Blog Sections